Πέθανε ανήμερα των γενεθλίων του ο διάσημος «Καράμπαμπας» – Μεγάλωσε με το σουβλάκι του γενιές και γενιές Πειραιωτών

Πέθανε ανήμερα των γενεθλίων του ο διάσημος «Καράμπαμπας» – Μεγάλωσε με το σουβλάκι του γενιές και γενιές Πειραιωτών

Έφυγε από τη ζωή ο «πατέρας» του ιστορικού σουβλατζίδικου του Πειραιά, του διάσημου Καράμπαμπα στη Δραπετσώνα. Τραγική ειρωνεία οτι πέθανε ανήμερα των γενεθλίων του.

Ο Καράμπαμπας έγινε διάσημος για τα σουβλάκια που ετοίμαζε στη Δραπετσώνα. Για το κατάστημα που άνοιξε πριν από 80 χρόνια και με το πέρασμα των χρόνων κέρδιζε όλο και περισσότερους.

Το επώνυμό του, έγινε σήμα κατατεθέν μιας ολόκληρης περιοχής στον Πειραιά. Όλοι αναγνώριζαν ότι τα δικά του σουβλάκια ήταν τα πιο διάσημα. «Ήσουν άρχοντας και ένας πολύ καλός άνθρωπος» γράφει μεταξύ άλλων η κόρη του, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Το όνομα "Καράμπαμπας" ταυτίστηκε με τη Δραπετσώνα και το καλό σουβλάκι.  Οι φανατικοί πελάτες του Καράμπαμπα δεν ήταν Πειραιώτες.

Δεκάδες Αθηναίοι κατηφόριζαν για να γευτούν τα σουβλάκια που ετοίμαζε και σιγά – σιγά μια ολόκληρη περιοχή, είχε σημείο αναφοράς το συγκεκριμένο κατάστημα.

"Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έγραφα κάτι για σένα. Σα να νόμιζα ότι θα ζούσες για πάντα. Δεν ήθελα ποτέ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή θα σε αποχαιρετήσω" γράφει μεταξύ άλλων η κόρη του, στο μήνυμα που δημοσιεύει το piraeuspress.gr.

#ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑΣ #ΣΟΥΒΛΑΚΙ #ΠΕΘΑΝΕ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/JW9Mo5H
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη