«Έχουμε φωτιά στον κινητήρα»: Ο δραματικός διάλογος με τον πύργο ελέγχου πριν τη πρόσκρουση (βίντεο)

«Έχουμε φωτιά στον κινητήρα»: Ο δραματικός διάλογος με τον πύργο ελέγχου πριν τη πρόσκρουση (βίντεο)

«Έχουμε φωτιά στον κινητήρα. Προσπαθώ να τον σβήσω»: με τη φράση αυτή ξεκίνησε ο διάλογος μεταξύ του πιλότου του μοιραίου Antonov 12, που κατέπεσε το Σάββατο στην περιοχή των Αντιφιλίππων στην Καβάλα το βράδυ του Σαββάτου, με τον πύργο ελέγχου.

Σύμφωνα με το STAR, το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα τον εν λόγω διάλογο, ο πύργος ελέγχου ρώτησε τον πιλότο εάν μπορεί να φτάσει στην Καβάλα.

Πιλότος Antonov: Έχουμε φωτιά στον κινητήρα. Προσπαθώ να τον σβήσω

Πύργος Ελέγχου: Μπορείτε να φτάσετε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ή της Καβάλας;

Πιλότος Antonov: Δημιουργούνται και άλλα προβλήματα στο αεροσκάφος. Θα προσπαθήσω να προσγειωθώ στην Καβάλα.

Πύργος Ελέγου: Ενημέρωσέ μας

Πιλότος Antonov: Χάνω το ένα όργανο του αεροσκάφους πίσω από το άλλο

Οκτώ σοροί

Η επιχείρηση ανάσυρσης των οκτώ σορών από το αεροσκάφος ολοκληρώθηκε αργά τη νύχτα. Πλέον οι Αρχές θα αρχίσουν με τη συνδρομή εμπειρογνωμόνων την ανάλυση σπιθαμή προς σπιθαμή όλων των ευρημάτων από το μοιραίο αεροσκάφος, ώστε να συνθέσουν το «παζλ» του αεροπορικού δυστυχήματος.

Οι σοροί των επιβαινόντων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Nοσοκομείο Κομοτηνής με όχημα των Ενόπλων Δυνάμεων, κατόπιν αιτήματος από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ).

#Antonov148 #ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GmjhXUN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη