Λαμία: Οι επτά «ζωές» του Αντέτζο!

Λαμία: Τουλάχιστον μια φορά μέσα στη σεζόν ο Ντάνιελ Αντέτζο βρίσκεται στην έξοδο, αλλά στο τέλος ανανεώνει το συμβόλαιο του!

Πολύ σκληρός για να «τελειώσει» από τη Λαμία ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός!

Λαμία: Τουλάχιστον μια φορά μέσα στη σεζόν ο Ντάνιελ Αντέτζο βρίσκεται στην έξοδο, αλλά στο τέλος ανανεώνει το συμβόλαιο του!

Τέσσερα χρόνια στη Λαμία συμπλήρωσε ο Ντάνιελ Αντέτζο και… παραδοσιακά, τουλάχιστον μια φορά μέσα σε κάθε σεζόν «φλερτάρει» με την αποχώρηση από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η  πιο πρόσφατη, μετά το παιχνίδι με τον Βόλο τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Νιγηριανός αμυντικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, γεγονός που προκάλεσε την δυσαρέσκεια διοίκησης και τεχνικού τιμ, κάτι που είχε ως συνέπεια να μείνει και εκτός αποστολής μετέπειτα. Μάλιστα τότε είχε τοποθετηθεί επί του θέματος και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, λέγοντας ότι «η ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα»!

Και το τελευταίο δεν ήταν το μοναδικό συμβάν που έφερε τον Αντέτζο προ της εξόδου. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τον Ιανουάριο του 2021, μετά από ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Τότε είχε ενημερωθεί και ο εκπρόσωπος του για την πρόθεση της διοίκησης να τερματιστεί πρόωρα η συνεργασία των δύο πλευρών.

Μια συνεργασία που παρά τις.. διακυμάνσεις και τις εντάσεις, όχι μόνο δεν τερματίστηκε, αλλά ανανεώθηκε κιόλας!

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 32χρονο Νιγηριανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας για πέμπτη διαδοχική σεζόν, μετρώντας ήδη 130 συμμετοχές!

Το πόσες ακόμα «ζωές» έχει στη Λαμία ο Αντέτζο άγνωστο. Επί του παρόντος πάντως δείχνει εφτάψυχος!

O Αντέτζο είναι η τέταρτη ανανέωση στη Λαμία, μετά τους Σαραμαντά, Σαράνοφ και Τσούκαλο, ενώ έχουν προστεθεί στο ρόστερ και οι Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι.

Στη μεταγραφική λίστα βρίσκονται και οι Τσιλούλης, Σλίβκα, ενώ έχει προταθεί και ο 29χρονος στόπερ Τιάγκο Φερέιρα.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη