Τομ Χανκς: «Επιτήδειοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον καρκίνο της συζύγου μου»

Τομ Χανκς: «Επιτήδειοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον καρκίνο της συζύγου μου»

«Επιτήδειοι» προσπάθησαν να πάρουν τα χρήματα σου ζευγαριού, εκμεταλλευόμενοι την σοβαρή περιπέτεια υγείας της Ρίτα Γουίλσον.

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του πέρασαν μια σοβαρή περιπέτεια υγείας πριν κάποια χρόνια αφού, η Ρίτα Γουίλσον διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός για να βγάλουν χρήματα κάνοντας τους…ειδικούς.

 Συγκεκριμένα κάποιοι «κομπογιαννίτες» τους πλησίασαν και τους πρότειναν θεραπείες όπως δίαιτα με ροδάκινα και επίσκεψη σε μια κλινική της Βολιβίας». Όπως αποδείχτηκε απλά ήθελαν να εκμεταλλευτούν τον πόνο τους και να τους πάρουν τα λεφτά.

Ο Τομ Χανκς δήλωσε χαρακτηριστικά στη «Daily Mail»:

«Ένα πράγμα που παρατήρησα μέσα από αυτό, είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω στον κόσμο που, όταν μάθουν ότι έχεις μια συγκεκριμένη ασθένεια, ιδιαίτερα καρκίνο, θα προσπαθήσουν αμέσως να βγάλουν χρήματα από εσένα. Το κάνουν αυτό προωθώντας κάποιες διαδικασίες που μπορεί να έχουν έναν βαθμό επιστήμης που μπορεί να τις κάνει ακριβείς, και κάποιες άλλες που είναι εντελώς κομπογιαννίτικες. Μας πρότειναν…κάποια κλινική στη Βολιβία ή μια δίαιτα με ροδάκινα».

{https://www.youtube.com/watch?v=vUkINUnaVOo}

#ΤΟΜ_ΧΑΝΚΣ #ΣΥΖΥΓΟΣ #ΑΡΡΩΣΤΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MSBE2uX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη