-->

Θέμης Αδαμαντίδης: «Να μου ζητήσει η Βαρβάρα συγγνώμη, δεν έχω χτυπήσει ποτέ γυναίκα» (βίντεο)

eurokinissi

Συνέντευξη έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπου αναφέρθηκε στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί ξυλοδαρμού της συντρόφου του.

Ο Θέμη Αδαμαντίδης αναφέρθηκε στις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού και παρέθεσε τις δικές του απόψεις για τη συντροφικότητα.

«Τη σχέση και την αγάπη τη βλέπω με δική μου φιλοσοφία. Η γυναίκα θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι, να με έχει καλά για να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα.

Με τη Βαρβάρα δεν είχαμε σοβαρή σχέση, ήταν ελεύθερη σχέση. Δεν την είχα χτυπήσει, δεν την είχα βρίσει. Αν είχε συμβεί, θα μου είχε ξανακάνει μήνυση.

Ξαφνιάστηκα όταν μου ανέφεραν τη μήνυση και ζήτησαν να κάνουν έρευνα στο αυτοκίνητό μου. Αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται, θα φανεί στο δικαστήριο. Αν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, ας έρθει στο δικαστήριο.

Για το αν είμαι στο επίμαχο βίντεο, το ξέρει καλά ο κ. Κούγιας και θα φανεί στη δίκη. Οι φωτογραφίες που έχει η Βαρβάρα με μαυρισμένο μάτι είναι από προηγούμενο σύντροφό της», συμπλήρωσε.

«Έκανε την καταγγελία γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω να είμαστε μαζί, είχαμε απομακρυνθεί. Όπου βρισκόμασταν, αντάλλαζε τηλέφωνα, δεν με τιμούσε και τόσο. Ήταν συνεχόμενη προσβολή και γι' αυτό δεν ήθελα να είμαστε μαζί.

Δεν ήμουν χειριστικός. Έμπαινε ενδιάμεσα σε δουλειές που δεν την αφορούσαν. Μου έλεγε πόσα λεφτά να δίνω στο παιδί μου, στις γυναίκες. Ήταν υπερβολικό και δεν τη μπορούσα άλλο.

Η κυρία Στεφάνοβα πάνω στα νεύρα της έχει πει πράγματα που πρόκειται να διαψεύσει. Ο καθένας έχει πάθη και παθαίνει. Και βέβαια όλοι μαθαίνουμε από τα πάθη μας, άλλοι νωρίς, άλλοι αργά».

«Θα ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και από τις γυναίκες. Μία συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση. Να ζητήσω συγγνώμη από την Βαρβάρα; Δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει κι εκείνη συγγνώμη που πήγε να πάρει ένα τούβλο από ένα σπίτι και το πέταξε όλο κάτω; Δεν έχω προξενήσει κανένα τραύμα, κανένα χτύπημα σε γυναίκα γιατί θεωρώ ότι είναι περιττό».

#ΘΕΜΗΣ_ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/QRamUrx
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->