Κίνηση Πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος περιοχής Λιβανατών: Συλλυπητήρια για Ελένη Σμαραγδή

Από τη Παρασκευή 15-7-22 η Κίνηση μας έγινε φτωχότερη γιατί έφυγε από κοντά μας ένα κορυφαίο δραστήριο μέλος μας, η Ελένη Σμαραγδή, σύζυγος του παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτη Ιωάννη Σμαραγδή..

Η Ελένη είχε σπουδάσει γαλλική φιλολογία και σινεμά σε πανεπιστήμια της Γαλλίας(Παρίσι). Υπήρξε δραστήρια και υπέρμαχος των τεχνών και βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών.

Επιτυχημένη  και πολυβραβευμένη παραγωγός από το 1998  εργάστηκε στο πλευρό του Γιάννη Σμαραγδή ως παραγωγός στην Alexandros Film Co.Ltd

Μεταξύ των πολλαπλών βραβείων είναι για τις ταινίες: EL GRECO, Καζαντζάκης, Ο Θεός Αγαπάει το χαβιάρι, Καβάφης κα

Στην κίνηση μας συμμετείχε από την ίδρυσή της το 2016, με έντονη δραστηριότητα για την προστασία του περιβάλλοντος, το οποίο θεωρούσε ταυτόσημο με τον Πολιτισμό.

Οι θετικές σου σκέψεις, οι προτάσεις σου για μια καλύτερη  ζωή για όλους θα αποτελούν πυξίδα για την παραπέρα πορεία μας.

«Για να υπάρχεις πρέπει κάτι να αλλάξεις για το καλό όλων, διαφορετικά είναι σαν μην υπάρχεις»

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ

Συλλυπητήρια στην οικογένεια της

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΙΒΑΝΑΤΏΝ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη