Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην Μαρίτα Αγγελοπούλου

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην Μαρίτα Αγγελοπούλου

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της επιχειρηματία Μαρίτας Αγγελοπούλου στο Αίγιο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

 

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου επιχειρηματίας και παρουσιάστρια διαδικτυακής εκπομπής εντοπίστηκε νεκρή από συγγενείς της, οι οποίοι ανησύχησαν γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Τον Φεβρουάριο του 2011 ο πατέρας της είχε δολοφονηθεί από τρεις εκτελεστές που του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου έμενε. Όπως είπε ο κ. Μανωλόπουλος, κάποιοι εκ των κατηγορούμενων της υπόθεσης είχαν πει ότι στόχος ήταν «να δολοφονήσουν και τη Μαρίτα Αγγελοπούλου». Λίγους μήνες πριν από την δολοφονία του Άγγελου Αγγελόπουλου, οι δράστες του εγκλήματος είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό και στο αυτοκίνητο της Μαρίτας.

Το τελευταίο αντίο στη Μαρίτα Αγγελοπούλου

Σήμερα Τετάρτη 27/7 συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Μαρίτα Αγγελοπούλου. Η κηδεία της θα τελεστεί στις 6 το απόγευμα από τον Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

#ΚΗΔΕΙΑ #ΑΙΓΙΟ #ΝΕΚΡΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/mCnZKgd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη