Εθιμοτυπική συνάντηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος Ηλία Σανίδα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση των Προέδρου και Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ. του σωματείου κ. Νικολάου Τσιλαλή και Θωμά Μπελτεγρή αντίστοιχα, με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος κ. Ηλία Σανίδα στο γραφείο του στην Π.Ε. Φθιώτιδος. 

    Αφού του ευχήθηκαν με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, τον ενημέρωσαν τυπικά για τις δράσεις και τις επιδιώξεις του σωματείου τις οποίες ήδη γνώριζε λόγω του ότι εδώ κι ένα χρόνο τυγχάνει μέλος του συλλόγου κι ενημερώνεται όπως και όλα τα μέλη περιοδικά για τα τεκταινόμενα.   

Ο κ. Σανίδας ευχαρίστησε τα δύο μέλη του Δ.Σ. για την επίσκεψη και την ενημέρωση, δήλωσε ότι η ΠΕ Φθιώτιδος και κατ΄ επέκταση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του σωματείου για ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας, ενώ συνεχάρη στα πρόσωπά τους όλο το Δ.Σ. για το σημαντικό έργο που έχει γίνει στους 15 μήνες που είναι Διοίκηση.

  Στο περιθώριο της συνάντησης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. επέδωσε στον κ.   Αντιπεριφερειάρχη τη νέα κάρτα μέλους του σωματείου.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη