Ανατριχιάζει η μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη - Πώς έγινε το άγριο έγκλημα, η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Πηγή: eurokinissi - φωτο αρχείου

Σοκάρει το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου μια 84χρονη δολοφονήθηκε από τον 59χρονο γιο της, στο Ξηροχώρι Χαλκηδόνας.

Θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, όπως επίσης στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα αλλά και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα, έφερε, σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, η 84χρονη που δολοφονήθηκε από τον 59χρονο γιο της, στο Ξηροχώρι Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης.

«Μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο αδελφός του δράστη. Σημείωσε πως είχε προβλήματα με το αλκοόλ, «έπινε μπουκάλια ούζο», και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ερωτώμενος για το πώς σκότωσε τη μητέρα τους, δεν είχε ακριβή απάντηση. «Με τα χέρια ή με το ξύλο. Μπορεί και με το ξύλο και μπουνιές» είπε.

Αναφερόμενος στα προβλήματα υγείας της ηλικιωμένης, είπε ότι είχε μείνει τυφλή τα τελευταία 6 χρόνια και είχε και κινητικά προβλήματα.

Παραδέχθηκε πως η μητέρα τους φοβόταν τον αδελφό του, ενώ είπε πως είχε έρθει «πολλές φορές η αστυνομία», αλλά για υπόθεση που αφορούσε τον ίδιο. Ειδικότερα, επεσήμανε πως ο αδελφός του τού είχε επιτεθεί και τον κυνηγούσε μ' ένα ξύλο στο χωριό.

{https://www.youtube.com/watch?v=Ya2pvjTz_V4}

Τι λέει η ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση έχει ως εξής: «Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 84χρονης ημεδαπής που τελέστηκε σε περιοχή της Χαλκηδόνας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός, γιος και σύνοικος της 84χρονης, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (26-07-2022), σε μονοκατοικία στην περιοχή του Ξηροχωρίου όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 84χρονη, φέροντας θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα καθώς και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ #ΝΕΚΡΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/dP7trlG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη