-->

«Μάγεψαν» το κοινό Γλυκερία και Γιώργος Δασκουλίδης στον Άγιο Κωνσταντίνο

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουλίου 2022 στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου για να ακούσει τη Γλυκερία και τον Γιώργο Δασκουλίδη, με τους οποίους ξεκίνησε το Μουσικό Φεστιβάλ του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, «ταξίδεψε» το κοινό με τραγούδια από την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα, αλλά τραγούδησε και Σμυρναίικα ακούσματα, προς τιμήν της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Στο πλευρό της ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, Γιώργος Δασκουλίδης, ο οποίος ξεσήκωσε και ενθουσίασε το κοινό.

Οι δύο αυτές ξεχωριστές και χαρισματικές φωνές παρουσίασαν  ένα αυθεντικό και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σκορπίζοντας κέφι και με ακούσματα σημαντικών μουσικοσυνθετών, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του μεγάλου Χρήστου Νικολόπουλου, ο οποίος –ως καλεσμένος του Δήμου- συνόδευσε με το μπουζούκι του τη Γλυκερία σε διαχρονικά τραγούδια του που άφησαν εποχή.

Τραγούδησαν επίσης η Χριστιάνα Γαλιάτσου και ο Χάρης Μακρής.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Συκιώτης, βράβευσε τον 18χρονο αθλητή της Εθνικής Ομάδας Στίβου από τον Άγιο Κωνσταντίνο, Αλέξανδρο Θυμιανόπουλο, ο οποίος διακρίνεται στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Όπως ανέφερε ο κ. Συκιώτης, εντός της εβδομάδας θα του απονεμηθεί τιμητικά στο Δημαρχείο χρηματικό έπαθλο.

Δεν σταματούν οι μουσικές εκδηλώσεις

Δεν σταματούν οι εκδηλώσεις του Μουσικού Φεστιβάλ στον Δήμο Καμένων Βούρλων, καθώς τον Αύγουστο αναμένονται μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου σε Καμένα Βούρλα, Άγιο Κωνσταντίνο και Μώλο.

● Την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 22:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Βασίλη Λέκκα και της Γεωργίας Δρακάκη στην πλατεία Μώλου.

● Την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 22:00 θα λάβει χώρα η εκδήλωση «Στις γειτονιές της Σμύρνης» στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου. Τραγουδά η Αφεντούλα Ραζέλη. Καλεσμένος ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.

● Το Σάββατο 27 Αυγούστου το βράδυ ο Μίλτος Πασχαλίδης στα Καμένα Βούρλα.

● Και φυσικά οι εκδηλώσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου για τις οποίες υπάρχει συνεχής και σχετική ενημέρωση.Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->