Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Την πρώτη φορά που άκουσα ότι η γυναίκα μου με απατά...» - Η ανάρτηση και η αντίδραση των φαν του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Την πρώτη φορά που άκουσα ότι η γυναίκα μου με απατά...» - Η ανάρτηση και η αντίδραση των φαν του

Το...ιδιάζον χιούμορ του «άσου» του παρκέ έκανε τους φαν του να λυθούν ξανά στα γέλια. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον διάσημος για τα ανέκδοτά του, αφού συνηθίζει να λέει και από ένα μετά από κάθε νίκη των Μιλγουόκι Μπακς, στη συνέντευξη Τύπου.

Ούτε οι διακοπές του ήταν όμως αρκετές για να τον σταματήσουν, αφού ο διάσημος μπασκετμπολίστας επανήλθε με ένα νέο ανέκδοτο και πρωταγωνίστρια τη σύντροφό του Μαράια, την οποία εμφάνισε στο σχετικό video.
«Την πρώτη φορά που άκουσα ότι η γυναίκα μου με απατά, ήταν δύσκολο να το χωνέψω. Μου έγραψε σε μήνυμα 'θα επιστρέψω σε 10-15 λεπτά, μαξ. Και απαντάω "Ποιος διάολο είναι ο Μαξ"; Το όνομά μου είναι Γιάννης», είπε γελώντας ο MVP των τελικών του NBA το 2021. Με τους φαν του να λύνονται στα...γέλια. 

Δείτε την χιουμοριστική ανάρτηση 

#ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ #ΧΙΟΥΜΟΡ #ΜΑΡΑΪΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/qZokHIU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη