Ληστής για...κλάματα: Τον «τσάκωσε» να σπάει κοσμηματοπωλείο και τον κυνήγησε με το σκουπόξυλο (Βίντεο)

Ληστής για...κλάματα: Τον «τσάκωσε» να σπάει κοσμηματοπωλείο και τον κυνήγησε με το σκουπόξυλο (Βίντεο)

Οι αρχές ζητούν τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του άνδρα που προσπάθησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο με ένα...τούβλο. 

Την...πάτησε ένας άνδρας που προσπάθησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στο Menomonee Falls του Ουισκόνσιν. Ο άνδρας «μπούκαρε» στο μαγαζί και αγννοόντας τις κάμερες ασφαλείας, προσπάθησε να σπάσει βιτρίνα με ένα...τούβλο. Ο ίδιος όχι μόνο δεν κατάφερε να σπάσει την γυάλινη βιτρίνα και να αρπάξει τα πολύτιμα κοσμήματα αλλά έγινε αντιληπτός από (πιθανώς) εργαζόμενη του καταστήματος η οποία μόλις τον είδε άρχισε να τον κυνηγάει με το...σκουπόξυλο! Τρομαγμένος, το έβαλε αμέσως στα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν δώσει στην δημοσιότητα το βίντεο προκειμένου ο δράστης να αναγνωριστεί και να οδηγηθεί στην ασφάλεια.

Δείτε το βίντεο

#ΗΠΑ #ΛΗΣΤΕΙΑ #ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/YUkGPxv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη