Πάτρα: Γνωστός λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπάνιο του

Πάτρα: Γνωστός λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπάνιο του

Σίγησε για πάντα η φωνή του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή από την Πάτρα Γιώργου Διαμαντόπουλου, ο οποίος μεσουράνησε στην Ελλάδα και το εξωτερικό τη δεκαετία του '70.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο σπουδαίος ερμηνευτής, βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του, σύμφωνα με το Pelop.gr. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που απλά διαπίστωσε τον θάνατό του. Είχε κρεμαστεί με σκοινί από το σίδερο της κουρτίνας του ντους.

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος ήταν 85 ετών και ζούσε μόνος του σε διαμέρισμα στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Πράτσικα. Τον αυτόχειρα βρήκε η ανιψιά του, η οποία τον επισκεπτόταν συχνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Διαμαντόπουλος ήταν χωρισμένος και δεν είχε επαφές με στενά συγγενικά του πρόσωπα.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

Συνάδελφοί του κάνουν λόγο για μια μεγάλη λαϊκή φωνή που είχε επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού, όπου υπάρχει ελληνική ομογένεια. Μεταξύ των σύγχρονων τραγουδιστών που τον θαύμαζαν και ο πατρινός Σπύρος Πανταζόπουλος. «Είχε κάνει δίσκο ακόμη και με την Columbia, κάτι πολύ δύσκολο για τραγουδιστή της εποχής του» δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ένα από τα τραγούδια του, το «Τσιγγάνα μου», υπάρχει στο YouTube και αποτελεί διαχρονική επιτυχία.

#ΠΑΤΡΑ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/fNIlKZQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη