-->

Δημήτρης Λιγνάδης: Κι όμως, ο Πορτοσάλτε... ανακαλεί όσα είπε για την αποφυλάκιση λόγω «νόμου Παρασκευόπουλου»

Δημήτρης Λιγνάδης: Κι όμως, ο Πορτοσάλτε... ανακαλεί όσα είπε για την αποφυλάκιση λόγω «νόμου Παρασκευόπουλου»

Συνεχίζεται η συζήτηση για την αποφυλάκιση του καταδικασθέντα για βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Άρη Πορτοσάλτε να ανακαλεί σχετικά με όσα είχε πει για τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Σχετικά με την αποφυλάκιση Λιγνάδη, οι συνεχόμενες αναφορές πως αποφυλακίστηκε βάσει του «νόμου Παρασκευόπουλου» έγιναν πολύ σύντομα αποδεκτές από μεγάλη μερίδα του κόσμου και των χρηστών των social media, χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς - όπως φαίνεται - ο νόμος προϋπήρχε από παρελθοντικές αλλαγές των νόμων κι από προηγούμενες νομοπαρασκευαστικές επιτροπές.

Μεταξύ όσων είχαν υιοθετήσει την άποψη αυτή ήταν και ο Αρης Πορτοσάλτε, με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, παρότι είχε αποσαφηνιστεί ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, να επιμένει ότι έχει δίκιο.

Λίγες ημέρες αργότερα και αφού το θέμα άρχισε να μην είναι προτεραιότητα στις συζητήσεις και στα social media για το ποιος έφερε τον νόμο πάνω στον οποίο πάτησε το δικαστήριο κι επέτρεψε στον Λιγνάδη να πάει σπίτι του μέχρι το Εφετείο, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ αναγκάστηκε να ανακαλέσει όσα είχε πει.

«Με αφορμή την συζήτηση για την υπόθεση Λιγνάδη στην εκπομπή στις 14 Ιουλίου. Εκ παραδρομής έκανα αναφορά στο νόμο Παρασκευόπουλου και ανακαλώ την αναφορά μου. Επί υπουργίας Παρασκευόπουλου δεν έχει περάσει νόμος που να συνδέεται με το ανασταλτικό αποτέλεσμα σε εφέσεις κατηγορουμένων. Μόνο για την υπό όρων αποφυλάκιση κρατουμένων. Κάτι το οποίο δεν αφορά την υπόθεση Λιγνάδη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

#ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΛΙΓΝΑΔΗΣ #ΝΟΜΟΣ_ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ #ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ #ΑΡΗΣ_ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/bGeOoIu
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->