Νέο Ηράκλειο: Μάχη σώμα με σώμα σε μίνι μάρκετ - Ληστής απείλησε με κουζινομάχαιρο υπάλληλο (βίντεο ντοκουμέντο)

Νέο Ηράκλειο: Μάχη σώμα με σώμα σε μίνι μάρκετ - Ληστής απείλησε με κουζινομάχαιρο υπάλληλο (βίντεο ντοκουμέντο)

«Μάχη» σώμα με σώμα έδωσε εργαζόμενος σε μίνι μάρκετ στο Νέο Ηράκλειο με οπλισμένο ληστή για περίπου 2 λεπτά, καθώς ο άνδρας προσπαθούσε να σταματήσει τον κακοποιό που προσπαθούσε να τον μαχαιρώσει στο στήθος και στο λαιμό.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, φαίνονται οι προσπάθειες του εργαζόμενου να αφοπλίσει τον ληστή. «Άστο ρε φίλε! Μας βλέπουν οι κάμερες! Άστο» του φώναζε και προσπαθούσε να του αφαιρέσει από τα χέρια το κουζινομάχαιρο.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 05:00 το πρωί όταν ο ληστής έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με καπέλο και μάσκα μπήκε στο κατάστημα.

Αρχικά, κοιτούσε στους διαδρόμους για να διαπιστώσει αν βρισκόταν και άλλο άτομο μέσα στο μαγαζί και όταν αντιλήφθηκε ότι δεν υπάρχει κανείς, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του.

Συγκεκριμένα, έβγαλε το κουζινομάχαιρο, η λάμα του οποίου ξεπερνά τα 20 εκατοστά και όρμησε στον εργαζόμενο και του ζήτησε να αδειάσει το ταμείο.

Ο υπάλληλος ξεκίνησε να αδειάζει το ταμείο ενώ έκανε και κίνηση για να τον απωθήσει. Τότε ο ληστής όρμησε πάνω του και έβαλε τη λεπίδα στο λαιμό του εργαζόμενου. Η πάλη μεταφέρθηκε στο διάδρομο του μίνι μάρκετ όπου και έπεσαν στο έδαφος.

Όσο ο εργαζόμενος πάλευε για τη ζωή του στο κατάστημα, μπήκε μια γυναίκα συνεργός του ληστή, η οποία έσπρωξε στην πλάτη τον εργαζόμενο και έκανε τον ληστή να πέσει ξανά πάνω του και να τον χτυπήσει.

Όταν ο εργαζόμενος τελικά κατάφερε να βγάλει έξω από το μαγαζί τους δράστες, εκείνοι πρόλαβαν και μπήκαν στο αυτοκίνητο με το οποίο παραλίγο να τον παρασύρουν.

Σύμφωνα με το Mega, ο ληστής έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές.

#ΝΕΟ_ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΜΙΝΙ_ΜΑΡΚΕΤ #ΛΗΣΤΕΙΑ #ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ #ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/8Sfw1jZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη