-->

Λινού - Άσχημα νέα για όσους κόλλησαν: «Η επαναλοίμωξη δεν σημαίνει οτι θα το περάσεις πιο ελαφριά»

Λινού - Άσχημα νέα για όσους κόλλησαν: «Η επαναλοίμωξη δεν σημαίνει οτι θα το περάσεις πιο ελαφριά»

Η καθηγήτρια Αθηνά Λινού τόνισε οτι αν έχεις νοσήσει, δεν σημαίνει ότι αν νοσήσεις πάλι θα το περάσεις πιο ελαφριά» γεγονός που ενισχύει την άποψη οτι η τέταρτη δόση δεν είναι επιβαρυντική.

"Απαραίτητη" χαρακτήρισε την 4η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού η καθηγήτρια Αθηνά Λινού, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τους "ανθρώπους που είναι ευάλωτοι η 4η δόση", ενώ παραδέχθηκε πως "είναι εξαιρετικά δύσκολο να πείσουμε τους ανθρώπους να κάνουν την 4η δόση".

Ερωτηθείσα για το πότε θα κορυφωθεί το νέο κύμα της πανδημίας, απάντησε πως, "το πώς ζούμε και τι μέτρα παίρνουμε θα καθορίσει το πότε".

Αναφορικά με τη χρήση της μάσκας, την χαρακτήρισε "επιβεβλημένη σε κλειστούς χώρους και χώρους που δεν αερίζονται επαρκώς".

Σχετικά με το νέο εμβόλιο, που θα καλύπτει περισσότερες μεταλλάξεις του κορονοϊού, το οποίο ετοιμάζουν Pfizer και Moderna, εξήγησε πως, "δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει υποστεί καμία κρίση".

Προειδοποίησε ότι μπορεί να υπάρξει και νέα μετάλλαξη του κορονοϊού και κατέληξε λέγοντας πως "δεν υπάρχουν στοιχεία ότι επιβαρύνει το εμβόλιο, αντιθέτως, αν έχεις νοσήσει, δεν σημαίνει ότι αν νοσήσεις πάλι θα το περάσεις πιο ελαφριά" και συμπλήρωσε πως το νέο εμβόλιο δεν θα είναι έτοιμο πριν από τον Οκτώβριο.

#ΑΘΗΝΑ_ΛΙΝΟΥ #ΕΠΑΝΑΛΟΙΜΩΞΕΙΣ #ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NPluRZe
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->