Ανατριχιαστικά στοιχεία για τη γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Μου ζήτησε να χωρίσουμε και τη σκότωσα» (βίντεο)

Ανατριχιαστικά στοιχεία για τη γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Μου ζήτησε να χωρίσουμε και τη σκότωσα» (βίντεο)

Ανατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την άγρια γυναικοκτονία που σημειώθηκε σε χωριό του Ρεθύμνου, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο 60χρονος άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του με ένα μαχαίρι, βγήκε εκτός εαυτού όταν η 56χρονη σύζυγός του, του ζήτησαν να χωρίσουν.

Τότε ο συζυγοκτόνος πήρε ένα μαχαίρι και τη χτύπησε στο λαιμό και σε άλλα μέρη του σώματος, ενώ στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

Ο ίδιος λίγη ώρα αργότερα πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε τη μητέρα του. 

Ο γιος του ζευγαριού πήρε το 100 και ανέφερε πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του του cretapost, ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι τίποτα δεν προμήνυε το κακό που τους βρήκε καθώς πριν μερικές ημέρες είχαν γλέντι στο σπίτι επειδή η οικογένεια πάντρεψε ένα από τα παιδιά τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη, άμεσα σήμερα (31.07.2021) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τραυμάτισε θανάσιμα την σύζυγο του.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου.

Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

#ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΚΡΗΤΗ #ΜΑΧΑΙΡΙ #ΣΥΖΥΓΟΣ #ΧΩΡΙΣΜΟΣ #ΓΙΟΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/i9O026g
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη