-->

Γαλιατσάτος: Έρχονται νέες μεταλλάξεις κορονοϊού, μάσκα για όλους - Τι είπε για νέο εμβόλιο και ανοσία (βίντεο)

Γαλιατσάτος: Έρχονται νέες μεταλλάξεις κορονοϊού, μάσκα για όλους - Τι είπε για νέο εμβόλιο και ανοσία (βίντεο)

Για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού και την 4η δόση εμβολιασμού μίλησε ο καθηγητής πνευμονολογίας στο νοσοκομείο John hopkins, Παναγής Γαλιατσάτος.

Όπως τόνισε ο καθηγητής, η Pfizer και η Moderna δημοσίευσαν στην Αμερική, στο FDA, έρευνα αναφορικά με ένα καινούριο εμβόλιο, το οποίο χορηγήθηκε σε 1.200 περίπου άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών.

«Το εμβόλιο είχε μέσα την παραλλαγή Α και Ο και έδειξε να σταματά τη σοβαρή νόσηση αλλά να προκαλεί και ανοσία» σημείωσε  μιλώντας στο Mega.

«Αναμένεται να ξαναγίνει μία έρευνα και τον Αύγουστο για να αποδειχθεί εάν καλύπτει το νέο εμβόλιο και τις νέες παραλλαγές της Όμικρον», συμπλήρωσε ο καθηγητής.

Σχετικά με την 4η δόση, συνιστά στον καθένα να συμβουλευτεί τον γιατρό του, ωστόσο λόγω της αύξησης των κρουσμάτων και της απελευθέρωσης των μέτρων ασφαλείας, παροτρύνει όποιος θέλει να πάει να την λάβει.

Τέλος, για την πορεία της πανδημίας το φθινόπωρο ο κ. Γαλιατσάτος εκτίμησε πως θα υπάρξουν νέες μεταλλάξεις μέσα στην Όμικρον και συστήνει τη χρήση της μάσκας σε όλους.

#ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ #ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ #ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ #ΜΑΣΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/1GH6pE2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->