Λαμία: Οι δεύτερες σκέψεις και ο σχεδιασμός που ίσως ανατραπεί


Η Λαμία προσπαθεί να κλείσει το θέμα των στόπερ.

Αρκετά έχει «τρέξει» τον μεταγραφικό της σχεδιασμό η Λαμία. Ο Φράνκο Ρομέρο είναι ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας. Το πλάνο ήταν άμεσα να ολοκληρωθεί άμεσα αυτή η προσθήκη.

Στη συνέντευξη Τύπου που έκαναν οι Τζανλούκα Φέστα και Γιώργος Κασναφέρης, ο δεύτερος υποστήριξε πως ο βασικός στόπερ είχε βρεθεί. Θα απαντούσε άμεσα. Με τον Ρομέρο οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά. Ωστόσο, ο Ουρουγουανός κάποια στιγμή έκανε δεύτερες σκέψεις.

Δεν έμεινε τόσο ευχαριστημένος από όσα είδε την περσινή σεζόν στην Ελλάδα. Τότε αγωνιζόταν στον Βόλο. Η Λαμία προφανώς δεν θα τον περιμένει για πολύ. Πιέζει όσο μπορεί προκειμένου να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο και να τελειώσει θετικά η υπόθεσή του. Υπάρχει η αισιοδοξία πως άμεσα θα ρυθμιστούν οι όποιες λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που «τσάκιζε» αυτή η μεταγραφή, η Λαμία θα χρειαζόταν να αναζητήσει άλλον στόπερ. Μπορεί φυσικά κάτι τέτοιο να μη χρειαστεί να συμβεί.

Κατά δήλωση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ, θα αποκτηθεί και ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός για να συμπληρωθεί η τετράδα. Έχουν προταθεί κάποιοι παίκτες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Γιώργος Κορνέζος. Ο τελευταίος, πάντως, συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Έπαιξε και στο φιλικό με την Γκενκ. Η απόφαση του Ματίας Αλμέιδα για εκείνον ίσως καθυστερήσει και στη Λαμία επιθυμούν ιδανικά έως το φινάλε του μήνα να έχουν κλείσει με τους κεντρικούς αμυντικούς.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη