-->

Η καθαριότητα στην…καθημερινότητα για τη Λαμία και τις Κοινότητες – Παρεμβάσεις για πιο καθαρές, «ανθρώπινες» συνοικίες και γειτονιές

Με αμείωτη ένταση και ρυθμούς η Δημοτική αρχή υπό την «καθοδήγηση» του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Κώστα Μουστάκα συνεχίζουν να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών με παρεμβάσεις καθαριότητας στο μητροπολιτικό Δήμο αλλά και τις Κοινότητες Λαμίας για την αισθητική αναβάθμισή τους. Οι καθημερινές παρεμβάσεις περιλαμβάνουν αποκομιδή απορριμμάτων, πλύσιμο δρόμων και πλατειών και καλλωπισμό των χώρων πρασίνου σε όλες τις γειτονιές και σε όλες τις συνοικίες.   

Με νέα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα και υδροφόρες και με το ακούραστο ανθρώπινο δυναμικό η «μάχη» της καθημερινότητας κερδίζεται μέρα με τη μέρα δίνοντας λύσεις στα προβλήματα των δημοτών.

Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Άμπλιανη Λαμίας, στην πλατεία Καλυβίων, στα Άνω Καλύβια (περιοχή ΕΟΤ) και στις Κοινότητες της Αγίας Παρασκευής, Κομποτάδων και Μοσχοχωρίου μεικτά συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων προχώρησαν σε μια ακόμα μεγάλη και συντονισμένη παρέμβαση για ένα καθαρό περιβάλλον που όλοι θέλουμε και αξίζουμε να ζούμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->