Βίντεο με θαλάσσια λιοντάρια να «κυνηγούν» λουόμενους σε παραλία

Βίντεο με θαλάσσια λιοντάρια να «κυνηγούν» λουόμενους σε παραλία

Απίστευτες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα με θαλάσσια λιοντάρια να κυνηγούν λουόμενους σε παραλία. Αν και τέτοια περιστατικά συμβαίνουν αρκετά συχνά στο Σαν Ντιέγκο, όπως ήταν φυσικό και λογικό προκλήθηκε αναστάτωση.

Ειδικότερα δυο θαλάσσια λιοντάρια βγήκαν από το νερό σε παραλία στην περιοχή Λα Τζόλα του Σαν Ντιέγκο και άρχισαν να τρέχουν πίσω από τον κόσμο, προκαλώντας σε κάποιος αναστάτωση.

Δείτε το βίντεο:

«Μια ομάδα ανθρώπων κυνηγήθηκαν από δύο θαλάσσια λιοντάρια σε μια παραλία στην περιοχή La Jolla του Σαν Ντιέγκο. Οι ναυαγοσώστες βρίσκονταν σε ετοιμότητα στο νερό, διασφαλίζοντας ότι κανείς δεν τραυματίστηκε και ότι τα θαλάσσια λιοντάρια θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν το δρόμο τους. Συνιστάται στους ανθρώπους να μένουν τουλάχιστον 50 πόδια μακριά από θαλάσσια λιοντάρια.»

{https://twitter.com/MalikEarnest/status/1546201795591999488?s=20&t=xDLIOJxl2ylGw-h-oB8QvQ}

#ΣΑΝ_ΝΤΙΕΓΚΟ #ΘΑΛΑΣΣΙΑ #ΛΙΟΝΤΑΡΙ #ΠΑΡΑΛΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ud94OCi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη