-->

Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Έχω βιώσει κακοποιητική σχέση που δεν θα την ξεχάσω ποτέ»

Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Έχω βιώσει κακοποιητική σχέση που δεν θα την ξεχάσω ποτέ»

Η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στην κακοποιητική σχέση που βίωσε. 

 

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιόςσημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρξαν ένας, δυο σύντροφοι στη ζωή μου που η σχέση μας ήταν πολύ ομαλή, πολύ σεβαστική, πολύ θαυμαστική και διατηρείται μέχρι και σήμερα. Μετά από 20 χρόνια. Η σχέση μπορεί να τελειώνει αλλά μένουν οι πολύ καλές στιγμές που έχεις περάσει με τον σύντροφο σου».

«Όλοι έχουμε περάσει και πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μας. Πείτε μου έναν που δεν έχει περάσει! Από αυτές μαθαίνεις να αποφεύτγεις τα άσχημα και να κυνηγάς τα όμορφα. Τίποτα άλλο .Δεν είναι πάντα και από την αρχή τίποτα κακοποιητικό. Στην αρχή είναι όλα ροζ, ασημένια, χρυσά και αστραφτερά. Μετά όμως στη διαδρομή αποκαλύπτονται οι χαρακτήρες και οι άνθρωποι, η ενδοσυνεννοήση των δυο ατόμων».

«Ανατριχιάζω ακόμα»

«Βεβαίως και έχω ζήσει κακοποιητική σχέση, μια φορά στη ζωή μου, που δεν θα την ξεχάσω ποτέ! Πολύ άσχημα πράγματα… Ας μην τα συζητήσουμε! Όταν το σκέφτομαι, ανατριχιάζω ακόμα. Έχω περάσει μια φορά στη ζωή μου πολύ κακοποιητική σχέση. Ξέφυγα με… οκτόμιση χρόνια μετέπειτα απόλυτης μοναξιάς» συμπλήρωσε η Μαίρη Χρονοπούλου στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1. «Δεν είχα να σκεφτώ τίποτα άλλο παρά μόνο τον εαυτό μου και την σωτερική μου πάλη. Τίποτα άλλο», δήλωσε σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Δείτε το απόσπασμα 

#ΜΑΙΡΗ_ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/aTro1RM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->