-->

Στο Συνέδριο «Ίσες ευκαιρίες στην εργασία» ο Κ. Μητσοτάκης

Στο Συνέδριο «Ίσες ευκαιρίες στην εργασία» ο Κ. Μητσοτάκης

Στο Συνέδριο «Ίσες ευκαιρίες στην εργασία», το οποίο διοργανώνουν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, θα λάβει μέρος την Πέμπτη 14 Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου ο πρωθυπουργός θα έχεις στις 09:40 συζήτηση με πολίτες που τους αφορούν άμεσα οι πολιτικές ισότητας.

Στις 11:00 ο κ. Μητσοτάκης θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία της ομογενειακής οργάνωσης «Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης», ενώ στις 21:20 θα έχει συζήτηση με τον Co-CEO του Netflix, Ted Sarandos, στο πλαίσιο εκδήλωσης αφιερωμένης στην καινοτομία και την ελληνική επιχειρηματικότητα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την οποία διοργανώνει η Endeavor Greece με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών παρουσίας της στην Ελλάδα.

{https://www.youtube.com/watch?v=Y-hTalZpOW8}

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΣΥΝΕΔΡΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/iBfwS0K
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->