«Κανείς δεν ξεχνά τους νεκρούς»: Ο Γιάννης Οικονόμου για την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο

«Κανείς δεν ξεχνά τους νεκρούς»: Ο Γιάννης Οικονόμου για την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο

«Σύσσωμος ο ελληνισμός τιμά τους ήρωες που θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι την Κύπρο», σημείωσε σε ανάρτησή του την Τετάρτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Οι πληγές από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο χαίνουν ακόμα. Κανείς δεν ξεχνά τους νεκρούς, τους τραυματίες, τους πρόσφυγες, τις τεράστιες καταστροφές, που προκάλεσε η τουρκική βαρβαρότητα.

Σύσσωμος ο ελληνισμός τιμά τους ήρωες, που θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι την Κύπρο» αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου για τη συμπλήρωση 48 ετών από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο.

«Το Κυπριακό είναι ζήτημα παράνομης εισβολής και κατοχής. Η Ελλάδα παραμένει αταλάντευτα προσηλωμένη στη εξεύρεση δίκαιης λύσης του Κυπριακού σύμφωνης με το διεθνές δίκαιο, τις αποφάσεις του ΟΗΕ και το ευρωπαϊκό κεκτημένο», συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ #ΚΥΠΡΟΣ #ΕΙΣΒΟΛΗ #ΤΟΥΡΚΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/XgblKpU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη