Φουντώνουν ξανά οι φήμες για την υγεία του Πούτιν - Τι δείχνει νέο βίντεο

Φουντώνουν ξανά οι φήμες για την υγεία του Πούτιν - Τι δείχνει νέο βίντεο

 Υπό αμφισβήτηση τίθεται για μια ακόμη φορά η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς νέο, σημερινό βίντεο φαίνεται να τον δείχνει ανίκανο να χρησιμοποιήσει το δεξί του χέρι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 69χρονος Βλαντιμίρ Πούτιν ξεναγήθηκε σε στρατιωτικό μουσείο, στο πλαίσιο ενός Σαββατοκύριακου εορταστικών εκδηλώσεων για την Ημέρα του Ναυτικού της Ρωσίας, που γιορτάζεται την τελευταία Κυριακή κάθε Ιουλίου.

Ο Ρώσος πρόεδρος φαίνεται να μιλά με την Ξένια Σόιγκου, κόρη του υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, όταν τα κουνούπια αρχίζουν να βουίζουν γύρω από τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Ο Πούτιν σηκώνει το αριστερό του χέρι σε μια προσπάθεια να τα διώξει, ενώ το δεξί του χέρι κρέμεται χαλαρά στο πλάι του.

Μάλιστα, συνεχίζει να ξύνει το κεφάλι του με το αριστερό και κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του από την Ξένια Σόιγκου, ενώ φαίνεται σαν να κουτσαίνει.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις κινήσεις του Πούτιν τη στιγμή της ξενάγησης 

Το νέο βίντεο είναι το τελευταίο από μια σειρά που δείχνουν τον Ρώσο πρόεδρο να περπατά κουτσαίνοντας, να παλεύει με περίεργα τσιμπούρια, αλλά και να έχει περίεργες συσπάσεις των ποδιών καθώς και ασυντόνιστες κινήσεις.

#ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ_ΠΟΥΤΙΝ #ΡΩΣΙΑ #ΥΓΕΙΑ #ΒΙΝΤΕΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NVfhSaE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη