Γκόμελ - Άρης: Φιλοξενούμενος στο «σπίτι» του με την πρόκριση δική του

Γκόμελ - Άρης: Φιλοξενούμενος στο «σπίτι» του με την πρόκριση δική του

Ο Άρης βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, ενώ αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος την Γκόμελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης «φιλοξενείται» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από την Γκόμελ, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού οι «κίτρινοι» στον πρώτο αγώνα που έγινε και αυτός στην έδρα του νίκησαν τους Λευκορώσους με 5-1.

Αν μπορούσε κάτι να χαρακτηριστεί ως κίνητρο για τον Άρη, είναι η συνδρομή του στην κατάταξη της Ελλάδας στην UEFA και του ίδιου του συλλόγου ώστε να έχει καλύτερες κληρώσεις μελλοντικά.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Χέρμαν Μπούργος θα κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του ενόψει Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ το rotation είναι δεδομένο.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Γκόμελ: Σαντόβσκι, Κουτσίνσκι, Ματβέιτσικ, Αφί, Γιουρίλ, Κοστρόβ, Μπάγκα, Σέντκο, Αντεόλα, Αλεκσίεβιτς, Μάκας.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Νταμπό, Μαντσίνι, Γκρέι, Πάλμα.

Διαιτητής θα είναι ο Βέλγος Νίκολας Λαφόρζ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λοράν Κονοτέ και Ρούμπεν Βινς, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γουέσλι Ντε Κρέμε. Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτή τη φάση του Europa Conference League, δεν υπάρχει VAR.

#ΑΡΗΣ #CONFERENCE_LEAGUE #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #ΠΡΟΚΡΙΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/stGDCqZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη