Απίστευτο περιστατικό την Κύπρο: Την κλωτσούσε με μανία ενώ κρατούσε το μωρό της αγκαλιά (Βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό την Κύπρο: Την κλωτσούσε με μανία ενώ κρατούσε το μωρό της αγκαλιά (Βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες κυπριακού μέσου, η γυναίκα είχε αγοράσει αυτοκίνητο από τον δράστη.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ανατριχιαστικό βίντεο όπου φαίνεται ένας άνδρας φαίνεται να κλωτσάει μία αλλοδαπή γυναίκα που κρατούσε αγκαλιά το μωρό της.

Ο...«νταής» φαίνεται να επιτίθεται σε άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να τον σταματήσει, έξω από κτήριο σε περιοχή της Λάρνακας.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (13/7) έγινε καταγγελία από το θύμα και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για εντοπισμό του δράστη, όπως μεταδίδει το philenews.com. Επίσης καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να εντοπιστούν βίντεο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή. Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Αγόρασε αυτοκίνητο από αυτόν και την...έσπασε στο ξύλο 


Σύμφωνα με πληροφορίες του κυπριακού μέσου, η γυναίκα είχε αγοράσει αυτοκίνητο από τον δράστη, αφού τη διαβεβαίωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, μετά την πληρωμή, το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποια προβλήματα και η γυναίκα πήγε το αυτοκίνητο στον μηχανικό για να επιβεβαιώσει την κατάστασή του, με τον μηχανικό να την ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο είχε πράγματι αρκετά προβλήματα. Όταν η γυναίκα μίλησε στον δράστη για τα προβλήματα του αυτοκινήτου, εκείνος αρνήθηκε να συζητήσει πιθανές λύσεις και της είπε ότι δεν μπορούσε να του κάνει κανένας τίποτα καθώς βρισκόταν στη χώρα του και της επιτέθηκε.

Σε ανάρτησή της η Νομική Υπηρεσία ανέφερε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, επικοινώνησε με τον Αρχηγό Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου ο οποίο τον διαβεβαίωσε ότι διεξάγεται ποινική έρευνα σε σχέση με το περιστατικό.
Ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας σε ανάρτησή του για το περιστατικό ανέφερε πως «ο ρατσισμός, ο μισογυνισμός και η βία δεν έχουν θέση στη Λάρνακα».

 

#ΚΥΠΡΟΣ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/AVaYuS0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη