Ο Μπόρις Τζόνσον πετάει χειροβομβίδες μαζί με Ουκρανούς στρατιώτες σε άσκηση (βίντεο)

Ο Μπόρις Τζόνσον πετάει χειροβομβίδες μαζί με Ουκρανούς στρατιώτες σε άσκηση (βίντεο)

Με πλήρη εξοπλισμό παραλλαγής, ο Μπόρις Τζόνσον συμμετείχε σε άσκηση των βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που εκπαιδεύουν μέλη του ουκρανικού στρατού στο Βόρειο Γιορκσάιρ.

 

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός φαίνεται να πετάει μια ψεύτικη χειροβομβίδα καθώς παρακολουθεί την εκπαίδευση των ουκρανικών στρατευμάτων, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σε μια βάση του βρετανικού στρατού.

Αυτή την εβδομάδα επισκέφθηκα ουκρανικά στρατεύματα, που εκπαιδεύονται από τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις στο Βόρειο Γιορκσάιρ. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει δεσμευτεί να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την Ουκρανία να συνεχίσει να αποκρούει τη ρωσική επιθετικότητα, έγραψε στο Twitter.

Στο βίντεο ο Τζόνσον εξηγεί ότι έχει συναντήσει μερικούς από τους 400 Ουκρανούς στρατιώτες που εκπαιδεύονται στη βάση.

«Θέλω απλώς να ξέρετε ότι ο λαός του Ηνωμένου Βασιλείου υποστηρίζει τον λαό της Ουκρανίας και σας στηρίζει στον αγώνα σας», λέει στο βίντεο. «Και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι μπορείτε να νικήσετε και ότι θα νικήσετε».

#ΜΠΟΡΙΣ_ΤΖΟΝΣΟΝ #ΜΕΓΑΛΗ_ΒΡΕΤΑΝΙΑ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΠΟΛΕΜΟΣ #ΑΣΚΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eEnPJGx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη