Κιμ Καρντάσιαν: Δεν θα πιστέψετε τι έκανε ο αγαπημένος της για χάρη της! (Φωτό)

Κιμ Καρντάσιαν: Δεν θα πιστέψετε τι έκανε ο αγαπημένος της για χάρη της! (Φωτό)

Κιμ Καρντάσιαν «πρόδωσε» άθελά της, ένα νέο τατουάζ που έχει κάνει ο Πιτ Ντέιβιντσον για να τιμήσει την σχέση τους.

Η διάσημη ινφλουένσερ, ανέβασε στο Instagram σειρά φωτογραφιών όπου το ζευγάρι περνάει χαλαρές στιγμές δίπλα στην πισίνα. Η Κιμ φοράει μαύρα αθλητικά ρούχα ωστόσο ο Πιτ είναι γυμνόστηθος επιδεικνύοντας τα πολλά τατουάζ που έχει στο σώμα του.

Το στιγμιότυπο που τους «πρόδωσε»

Οι φαν του ζευγαριού, παρατήρησαν ότι φέρει ένα νέο τατουάζ που γράφει «Γιασμίν και Αλαντίν», μια αναφορά στην πρώτη τους γνωριμία.
Είχαν εμφανιστεί μαζί στην εκπομπή Saturday Night Live και παρουσίασαν ένα μικρό κωμικό σκετσάκι. Ήταν ντυμένοι σαν τον Αλαντίν και την Γιασμίν από την αγαπημένη ταινία της Disney έδωσαν ένα φιλί.

Τα κουστούμια που φόρεσαν εκείνη την ημέρα, ο Πιτ τα έκανε δώρο στην Κιμ του Αγίου Βαλεντίνου.
Τώρα εμφανίστηκε και με τατουάζ με τις λέξεις Γιασμίν και Αλαντίν ενώ ανάμεσα στα δύο ονόματα υπάρχει το σύμβολο της αιωνιότητας.

{https://www.youtube.com/watch?v=40sJn4fEpMQ&t=167}

Δεν είναι όμως το μόνο τατουάζ του Ντέιβιντσον για την Καρντάσιαν.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις, έχει και ένα τατοάζ που γράφει «Το κορίτσι μου είναι δικηγόρος» ενώ έχει και το όνομά της χαραγμένο στο στήθος του.

Ο 28χρονος τραγουδιστή έχει επίσης ένα τατουάζ που γράφει KNSCP και οι φαν θεωρούν ότι είναι αφιερωμένο στην Καρντάσιαν και στα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Κάνιε Γουέστ, τα οποία ονομάζονται North, Saint, Chicago, and Psalm.3

Πηγή: Independent

#ΚΙΜ_ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ #ΤΑΤΟΥΑΖ #ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/g1OFDrE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη