Μαθήματα επιβίωσης από τις αρχές της Νέας Υόρκης σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης απο τη Ρωσία (βίντεο)

Μαθήματα επιβίωσης από τις αρχές της Νέας Υόρκης σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης απο τη Ρωσία (βίντεο)

Για την προστασία σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης από τη Ρωσία ενημέρωσε η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης της Νέας Υόρκης τους κατοίκους της πολιτείας.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, το Τμήμα Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών της πόλης λέει στους Νεοϋορκέζους: «Υπήρξε λοιπόν μια πυρηνική επίθεση. Μη ρωτάτε πώς ή γιατί. Απλά να ξέρετε ότι η πόλη χτυπήθηκε. Λοιπόν, τότε τι κάνουμε

{https://youtu.be/N-5d7V4Sbqk}

Εκπρόσωπος της πόλης λέει στους πολίτες: «Αν και η πιθανότητα να συμβεί περιστατικό με πυρηνικό όπλο στην/κοντά στη Νέα Υόρκη είναι πολύ μικρή, είναι σημαντικό οι Νεοϋορκέζοι να γνωρίζουν τα βήματα για να παραμείνουν ασφαλείς».

Στη συνέχεια, τους ενθαρρύνει να ακολουθήσουν αυτά τα «τρία βασικά, απλά βήματα σε περίπτωση ενός τέτοιου περιστατικού» και που δεν είναι άλλα από το «να μπουν μέσα, να παραμείνουν μέσα και να παρακολουθήσουν τις εκπομπές στην τηλεόραση για το τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια».

Υπενθυμίζεται ότι το να μείνετε στο αυτοκίνητο δεν είναι επιλογή. «Μην βγείτε έξω μέχρι οι αξιωματούχοι να πουν ότι είναι ασφαλές» λένε στο βίντεο. Ο εκπρόσωπος του δήμου συνεχίζει: «Αν ήσασταν έξω μετά την έκρηξη, καθαριστείτε αμέσως. Αφαιρέστε και βάλτε σε σακούλα τα ρούχα που φορούσατε, για να κρατήσετε τη ραδιενεργό σκόνη ή τη στάχτη μακριά από το σώμα σας».

Στο βίντεο επίσης, οι αρχές ενθαρρύνουν τους Νεοϋορκέζους να κατευθυνθούν σε υπόγεια, αν διαθέτουν. Κλείνοντας, ο εκπρόσωπος λέει χαρούμενα: «Εντάξει. Τα καταφέρατε».

Υπενθυμίζεται πως τον Μάιο, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης προχώρησαν σε μια ανατριχιαστική πυρηνική απειλή προς τις ΗΠΑ, υπερηφανευόμενοι πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπορούσε να εξαφανίσει ολόκληρη την ανατολική και δυτική ακτή των ΗΠΑ με μόλις τέσσερις πυραύλους.

Ο Αλεξέι Ζουράβλεφ, μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου, είχε δηλώσει πως «δε θα μείνει τίποτα» σε καμία από τις δύο ακτές μετά από πλήγματα με τη χρήση της νέας πυρηνικής βόμβας Sarmat 2 της Ρωσίας και πως το σύννεφο μανιταριού θα είναι «ορατό από το Μεξικό».

Μοιραία η ενημέρωση αυτή έρχεται σε συνέχεια των ρωσικών απειλών.

#ΗΠΑ #ΝΕΑ_ΥΟΡΚΗ #ΠΥΡΗΝΙΚΑ #ΡΩΣΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/VCs42AX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη