Βίντεο – ντοκουμέντο: Ένοπλοι στην Ονδούρα εκτέλεσαν τον γιο του πρώην προέδρου και φίλους του

Βίντεο – ντοκουμέντο: Ένοπλοι στην Ονδούρα εκτέλεσαν τον γιο του πρώην προέδρου και φίλους του

Ένοπλοι σταμάτησαν τον γιο του πρώην προέδρου της Ονδούρας την ώρα που έβγαινε από κλαμπ και τον εκτέλεσαν μαζί με τους φίλους του. Η επίθεση καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας.

Ομάδα ενόπλων έστησε καρτέρι στον γιο του πρώην προέδρου της Ονδούρας και των τριών φίλων του έξω από κλαμπ στην πρωτεύουσα της χώρας Τεγουσιγκάλπα. Αφού τους ανάγκασαν να βγουν έξω από τα αμάξια τους, τους έστησαν στον τοίχο και τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

Η πρωτοφανής επίθεση καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας και δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Ο ένας εκ των γιων του πρώην προέδρου της χώρας Πορφίριο Λόμπο, Σαΐντ, 23 ετών έπεσε νεκρός, ενώ ο άλλος του γιος, Λουίς, που ήταν επίσης παρών επέβαινε σε άλλο αυτοκίνητο και τη γλίτωσε.

Ο τρίτος γιος του Πορφίριο Λόμπο, ο οποίος κυβέρνησε την Ονδούρα από το 2010 έως το 2014, βρίσκεται φυλακισμένος στις ΗΠΑ για διακίνηση ναρκωτικών .

{https://twitter.com/zototochis/status/1547825342743658497?s=20&t=FxxH2iop7Z57QKzdGDLSEA}

#ΕΚΤΕΛΕΣΗ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΠΡΟΕΔΡΟΣ #ΟΝΔΟΥΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Qf5zibZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη