Λαμία: Κάλεσμα για "Εθελοντικές Ομάδες Πυροπροστασίας"

Κάλεσμα για  "Εθελοντικές Ομάδες Πυροπροστασίας"  σε μεμονωμένους πολίτες -φορείς - συλλόγους  αυτή την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ  στις 8.30 μ.μ. στον Άγιο Λουκά, στο παρκάκι του Αχιλλέα.

Ο Όμιλος Φίλων του  Δάσους εδώ και πολλά  χρόνια  έχει συγκροτήσει και λειτουργεί εθελοντική ομάδα εγγεγραμμένη στο Μητρώο Πολιτικής Προστασίας. Η ευαισθητοποίηση των πολιτών και ο εθελοντισμός μας κρίνεται αναγκαίος για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος. 

Εν όψει  της καλοκαιρινής αντιπυρικής περιόδου και θέλοντας να ανανεώσουμε  και να εμπλουτίσουμε με νέα μέλη την ομάδα, καλούμε  οποίον-α  επιθυμεί  να συμμετέχει, είτε ατομικά, είτε συλλόγους  να παραβρεθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ στο σημείο συνάντησης ή  μας δηλώσει το ενδιαφέρον του άμεσα και τα στοιχεία  επικοινωνίας του για να μπορέσει να γίνει η καταγραφή και η κατάλληλη ενημέρωση - και να υπάρξει καλύτερος συντονισμός με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαμιέων και της Περιφέρεια Στερεάς.  Η μαζικοποίηση αυτών των ομάδων είναι απαραίτητη για να προστατεύσουμε τον τόπο μας.

Ο χώρος δραστηριοποίησης των εθελοντών δασοπροστασίας του ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ είναι τα περιαστικά άλση της πόλης μας αλλά και όπου αλλού κριθεί αναγκαίο για την αποτροπή πυρκαγιάς την καλοκαιρινή περίοδο.

Υπεύθυνοι Εθελοντικής ομάδας
Πάρης Φούντας
Αντώνης Τσιάπας
τηλ-viber-WatsApp 6932269378
2231044961

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη