Μπαράζ προσλήψεων στην ΕΡΤ

Μπαράζ προσλήψεων στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ αναζητά δημοσιογράφους, ρεπόρτερ, γραφίστες, βοηθούς παραγωγής και Video Editor για τη σύναψη 20 συμβάσεων.

Ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη 20 συμβάσεων μίσθωσης έργου που θα αφορούν στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε., ως ακολούθως:

Για το έργο της παραγωγής ή και της παρουσίασης των ενημερωτικών ραδιοφωνικών εκπομπών της πρωινής, μεσημβρινής και βραδινής ζώνης, από τις 06:00 έως και τις 24:00 (προγραμματισμένων ή εκτάκτων), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου, σε 5 Δημοσιογράφους.

Για το έργο της παραγωγής και της οπτικοποίησης των θεμάτων των ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών και των κεντρικών δελτίων ειδήσεων (προγραμματισμένων ή έκτάκτων), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου, σε 2 Δημοσιογράφους – Παραγωγούς.

Για το έργο της παραγωγής και της αρχισυνταξίας των κεντρικών δελτίων ειδήσεων (προγραμματισμένων ή εκτάκτων), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου, σε 2 Δημοσιογράφους – Αρχισυντάκτες.

Για το έργο της αρχισυνταξίας του Γραφείου Ρεπορτάζ, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου, σε 1 Δημοσιογράφο – Αρχισυντάκτη.

Για ενημερωτικές εκπομπές (προγραμματισμένες ή έκτακτες), καθώς και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων (προγραμματισμένα ή έκτακτα), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου, σε:

– 1 Δημοσιογράφο – Ρεπόρτερ για ελεύθερο και αστυνομικό ρεπορτάζ,
– 2 Δημοσιογράφους – Ρεπόρτερ για ρεπορτάζ έρευνας, &
– 1 Δημοσιογράφο – Ρεπόρτερ για πολιτικό ρεπορτάζ.

Για το έργο της παραγωγής και της παρουσίασης τω ειδήσεων και των ενημερωτικών προϊόντων διαδικτυακού περιεχομένου στην ιστοσελίδα της, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου, σε 1 Δημοσιογράφο με ειδίκευση data journalism.

Για το έργο της δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο ως περιεχομένου του διαδικτυακού ιστοτόπου της, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου, σε 1 Video Editor.

Για το έργο της παραγωγής των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου, σε 2 Γραφίστες.

Για το έργο της παρουσίασης των δελτίων ειδήσεων στη νοηματική, καθώς και των έκτακτων ανακοινώσεων δημοσίου συμφέροντος, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου, σε 1 Δημοσιογράφο – Παρουσιαστή Διερμηνείας Νοηματικής Γλώσσας.

Για το έργο της παραγωγής των ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών (προγραμματισμένων ή εκτάκτων), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου, σε έναν 1 Βοηθό Παραγωγής.
Οι ανωτέρω συμβάσεις μίσθωσης έργου θα έχουν διάρκεια από την υπογραφή τους, έως 31 Δεκεμβρίου 2022, με δικαίωμα παράτασης.

Η προϋπολογισθείσα συνολική δαπάνη για τις προαναφερθείσες συμβάσεις μίσθωσης έργου, για το 2022, κατά ανώτατο ποσό, ανέρχεται σε 153.000€ ευρώ, πλέον εργοδοτικών εισφορών και ΦΠΑ.

Το έργο θα παραδίδεται στην Αττική, στα γραφεία της ΕΡΤ Α.Ε. στην Αθήνα ή την Αγία Παρασκευή.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του διαδικτύου από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στον ιστότοπο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., συμπληρώνοντας την ΑΙΤΗΣΗ και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω σχετικού link στο site της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. (company.ert.gr).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει 20/07/2022, ημέρα
Τετάρτη.

Για διευκρινίσεις σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τη συμμετοχή σε αυτή, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προσλήψεων, Αξιολόγησης και Εκπαίδευσης Προσωπικού, τηλεφωνικά στο 210 607 5687 ή 5673 (εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο tm.proslipseon@ert.gr.

 Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

#ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΕΡΤ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/t4r1LAM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη