Ολυμπιακός: Ψάχνει νίκη - πρόκριση με Μακάμπι Χάιφα, με «φόντο» το Champions League

Ολυμπιακός: Ψάχνει νίκη - πρόκριση με Μακάμπι Χάιφα, με «φόντο» το Champions League

Με τη δύναμη της έδρας του και του κόσμου του στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός ψάχνει το βράδυ (22:00) τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα που θα του δώσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και θα τον φέρει δύο βήματα μακριά απ' την παρουσία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» το βράδυ της Τρίτης (26/7), όμως είναι πολύ πιθανό να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στο Ισραήλ.

Στην άμυνα οι επιλογές δείχνουν πως θα είναι οι Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Παπέ Σισέ και Ρέαμπτσιουκ, ενώ ο Εμβιλά θα είναι το «6άρι» στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Αν ο Πορτογάλος τεχνικός επιλέξει το 4-3-3, πιο πιθανό είναι να παίξουν μπροστά απ' τον Γάλλο -ως εσωτερικοί χαφ- οι Μαντί Καμαρά και Κανέ, με τους Ζίνκερνάγκελ, Μασούρα στα άκρα και τον Ελ Αραμπί ή τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Αν πάει σε σχηματισμό 4-2-3-1, θα «αφαιρεθεί» απ' την ενδεκάδα ο Κανέ και πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πίσω απ' τον επιθετικό κορυφής.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα συγκροτούν οι: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κούντε, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Κίτσος, Βρσάλικο και Ζίνκερναγκελ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντ Γκόλις, Μίκαλ Ομπούκοβιτς και 4ο τον Τόμας Βάιντα (22:00, Cosmote Sports 1HD).

#ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΜΑΚΑΜΠΙ #ΙΣΡΑΗΛ #CHAMPIONS_LEAGUE


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tgEDT0x
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη