-->

Βλέπει τον Co – CEO του Netflix την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Βλέπει τον Co – CEO του Netflix την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 Τον Co – CEO του Netflix θα συναντήσει το βράδυ της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο εκδήλωσης αφιερωμένης στην καινοτομία.

Συνάντηση με τον co – CEO του Netflix, Τεντ Σαράντος, θα έχει το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο εκδήλωσης αφιερωμένης στην καινοτομία και την ελληνική επιχειρηματικότητα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την οποία διοργανώνει η Endeavor Greece με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών παρουσίας της στην Ελλάδα. Τη συζήτηση θα συντονίσει η CEO και Co-founder της Endeavor, Λίντα Ρότενμπεργκ.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος στο Συνέδριο «Ίσες ευκαιρίες στην εργασία», το οποίο διοργανώνουν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, στο πλαίσιο του οποίου στις 9:40 θα έχει συζήτηση με πολίτες που τους αφορούν άμεσα οι πολιτικές ισότητας.

Στις 11:00 ο πρωθυπουργός θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία της ομογενειακής οργάνωσης Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #NETFLIX #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SHqIQxj
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->