Βλέπει τον Co – CEO του Netflix την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Βλέπει τον Co – CEO του Netflix την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 Τον Co – CEO του Netflix θα συναντήσει το βράδυ της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο εκδήλωσης αφιερωμένης στην καινοτομία.

Συνάντηση με τον co – CEO του Netflix, Τεντ Σαράντος, θα έχει το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο εκδήλωσης αφιερωμένης στην καινοτομία και την ελληνική επιχειρηματικότητα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την οποία διοργανώνει η Endeavor Greece με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών παρουσίας της στην Ελλάδα. Τη συζήτηση θα συντονίσει η CEO και Co-founder της Endeavor, Λίντα Ρότενμπεργκ.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος στο Συνέδριο «Ίσες ευκαιρίες στην εργασία», το οποίο διοργανώνουν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, στο πλαίσιο του οποίου στις 9:40 θα έχει συζήτηση με πολίτες που τους αφορούν άμεσα οι πολιτικές ισότητας.

Στις 11:00 ο πρωθυπουργός θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία της ομογενειακής οργάνωσης Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #NETFLIX #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SHqIQxj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη