Conference League: Για το θετικό αποτέλεσμα στη Σόφια απέναντι στη Λέφσκι ο ΠΑΟΚ

Conference League: Για το θετικό αποτέλεσμα στη Σόφια απέναντι στη Λέφσκι ο ΠΑΟΚ

Να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού, θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ που φιλοξενείται από τη Λέφσκι Σόφιας στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ» (Πέμπτη 21/7, 20:00), για το 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ευελπιστεί να πραγματοποιήσει μία πορεία ανάλογη της περυσινής, όταν έφτασε μέχρι και τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αλλαγές στο ρόστερ έχουν γίνει, όμως ο βασικός κορμός έμεινε σχετικά σταθερός. Τα πέντε - τέσσερα στην Ολλανδία κι ένα στην Ελλάδα - φιλικά που έδωσε ο ΠΑΟΚ, άφησαν ικανοποιημένο τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του.

Εμπειρία υπάρχει, έγιναν και «ενέσεις» με νεαρούς ηλικιακά παίκτες κι απομένει να βρει ο Ρουμάνος τεχνικός την κατάλληλη χημεία, ώστε να μην κινδυνέψει από τους Βούλγαρους, οι οποίοι, αν έχουν ένα «όπλο» στην κατοχή τους, είναι ο μεγαλύτερος βαθμός αγωνιστικής ετοιμότητας.

Η ομάδα του Στάνιμιρ Στοϊλοφ έχει δώσει  δύο επίσημα παιχνίδια για το εγχώριο πρωτάθλημα, με τη Λέφσκι Σόφιας να γνωρίζει αρχικά την ήττα (1-0) εκτός έδρας από την ΤΣΣΚΑ 1948 στο τοπικό ντέρμπι κι εν συνεχεία να διασύρει με 5-0 τη Σπάρτακ Βάρνα εντός έδρας, με τους Φίλιπ Κράστεφ και Μπιλάλ Μπαρί να πετυχαίνουν από δύο γκολ - το άλλο ο Μαρίν Πετκόφ.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα την Πέμπτη 28/7, 20:30.

Όποια ομάδα προκριθεί, ούσα γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα, θα αντιμετωπίσει στον Γ' προκριματικό γύρο το νικητή του ζευγαριού Βέλεζ Μόσταρ (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) - Χαμρούν Σπάρτανς (Μάλτα), με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 4 και 11 Αυγούστου, αντίστοιχα.

Διαιτητής: Ζερεμί Πινάρ (Γαλλία) 

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ (Στάνιμιρ Στοϊλοφ): Μιχαήλοφ, Γκάλτσεφ, Σούντμπεργκ, Φαν ντερ Κάαπ, Κόρντομπα, Κράεφ, Κράστεφ, Ρονάλντο, Μιλάνοφ, Ουέλτον, Μπαρί.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Κουαλιάτα, Α. Ζίβκοβιτς, Κούτσιας.

#ΠΑΟΚ #CONFERENCE_LEAGUE #ΣΟΦΙΑ #ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/m63HU8o
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη