Πότε έρχεται ο καύσωνας στη χώρας μας, τι λέει ο Αρνιακός στο Dnews

Πότε έρχεται ο καύσωνας στη χώρας μας, τι λέει ο Αρνιακός στο Dnews

Κύμα καύσωνα αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Σε ποιες χώρες της Ευρώπης ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο φτάνοντας τους 43 βαθμούς Κελσίου;

Δείτε τι ανέφερε στα Dnews ο μετεωρολόγος κ. Τάσο Αρνιακος για τον καύσωνα

«Θερμές μάζες από την βόρεια Αφρική πέρασαν την Μεσόγειο και επηρεάζουν αυτή την στιγμή την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Αγγλία με υψηλές θερμοκρασίες επιπέδου 42 με 43 βαθμούς Κελσίου.

Είναι πολύ υψηλές οι θερμοκρασίες και ιδιαίτερα στις βορειότερες περιοχές της Ευρώπης. Η ζέστη αυτή θα επεκταθεί σιγά σιγά ανατολικότερα και από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσει να μας επηρεάζει έστω και εξασθενημένη και εμάς. Άλλωστε μπαίνουμε σε λίγο στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου και αυτές οι θερμοκρασίες είναι συμβατές. Μην ξεχνάτε τι είχαμε τραβήξει πέρσι. Το μελτέμι εδώ μέχρι στιγμής θα μας σώζει μέχρι το τέλος της εβδομάδας καθώς θα φτάνει τα 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο προσφέροντας δωρεάν ψυχρά και αυτό είναι το θετικό».

#ΚΑΥΣΩΝΑΣ #ΑΡΝΙΑΚΟΣ #ΕΛΛΑΔΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/gzaW8hH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη