Στις ΗΠΑ ο Παναγιωτόπουλος, θα έχει επαφές και για τα F-35

Στις ΗΠΑ ο Παναγιωτόπουλος, θα έχει επαφές και για τα F-35

Στις ΗΠΑ μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Αμερικανού ομολόγου του Λόιντ Ώστιν.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος θα συναντηθεί στο Πεντάγωνο με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Ώστιν, το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιουλίου στις 21:00' ώρα Ελλάδος.

Θα προηγηθούν συναντήσεις με την ηγεσία και στελέχη της δεξαμενής σκέψης «Heritage Institute» και με υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Στέιτ Ντηπάρτμεντ στις 17:00' και 18:30' ώρα Ελλάδος αντιστοίχως.

Ακολούθως, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης θα έχει συνεργασία με τον επικεφαλής του Προγράμματος F-35 του Αμερικανικού Πενταγώνου, Αντιστράτηγο Μάικλ Σμιτ, καθώς και με τον Πρόεδρο του American-Hellenic Institute (AHI, Ελληνο-Αμερικανικού Ινστιτούτου) κ. Νίκο Λαρυγγάκη.

#ΗΠΑ #ΝΙΚΟΣ_ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ #F35


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Eop9iAc
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη