H Ριάνα είναι και επίσημα η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχους στις ΗΠΑ

H Ριάνα είναι και επίσημα η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχους στις ΗΠΑ

Στα 34 της χρόνια, η Ριάνα είναι και επίσημα η νεότερη αυροδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος στις ΗΠΑ.

Στα 34 της χρόνια, η Rihanna είναι πλέον η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της Αμερικής, σύμφωνα με το Forbes. Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας από τις νήσους Μπαρμπέιντος είναι στη θέση #21 στη λίστα, με περιουσία 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στα 41 της, η Κιμ Καρντάσιαν, επιχειρηματίας και πρωταγωνίστρια ριάλιτι σόου θεωρείται η επόμενη νεότερη δισεκατομμυριούχος με περιουσία 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Κατατάχθηκε στη 16η θέση της λίστας.

Το 2018, η Κάιλι Τζένερ, ετεροθαλής αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν ανακυρύχθηκε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος από το περιοδικό. Ωστόσο, μετά από εκ νέου υπολογισμό που απέδειξε ότι η καθαρή της περιουσία διαμορφωνόταν στα 900 εκατομμύρια δολάρια αντί για ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ο τίτλος της αφαιρέθηκε. Τώρα, η Τζένερ είναι η νεότερη, όχι δισεκατομμυριούχος στη λίστα, με περιουσία 600 εκατομμυρίων δολαρίων και καταλαμβάνει την 41η θέση.

Τον Απρίλιο, η Rihanna συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes με τους παγκόσμιους δισεκατομμυριούχους. Εκείνη την εποχή, η τραγουδίστρια – επιχειρηματίας λόγω της θετικής πορείας της εταιρείας καλλυντικών Fenty Beauty και της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty που έχει ιδρύσει εντάχθηκε στη λίστα με περιουσία 1,729 δισ. δολάρια. Έγινε επίσης η πρώτη δισεκατομμυριούχος της πατρίδας της, των νησιών Μπαρμπέιντος.

#ΡΙΑΝΑ #ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ #FORBES #ΗΠΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/uyY4FsV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη