Παίκτης ριάλιτι του Netflix κατέθεσε μήνυση κατά της παραγωγής: «Μας άφηναν χωρίς νερό και φαγητό»

Παίκτης ριάλιτι του Netflix κατέθεσε μήνυση κατά της παραγωγής: «Μας άφηναν χωρίς νερό και φαγητό»

Μήνυση κατά της παραγωγής του ριάλιτι του Netflix «Love is blind» κατέθεσε παίκτης του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η παραγωγή τον κακοποίησε.

Ότι κακοποιήθηκε από την παραγωγή του ριάλιτι του Netflix «Love is blind» ισχυρίζεται παίκτης της 2ης σεζόν του.

Μέσω του δικηγόρου τοου, ο Χάρτγουελ ανέφερε πως: «Σκόπιμα κακοπλήρωσαν τα μέλη του καστ, τους στέρησαν φαγητό, νερό και ύπνο. Τους έκοψαν την πρόσβαση στην επικοινωνία με κοντινούς τους ανθρώπους και ακόμη περισσότερο με τον έξω κόσμο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα μέλη να "πεινούν" για κοινωνικές συνδέσεις και άλλαξαν τα συναισθήματά τους και τον τρόπο που λάμβαναν αποφάσεις».

{https://twitter.com/NBCNews/status/1547584968381018114?s=20&t=RujvOcmgUF4jYF6WvI_j7A}

Ακόμα πρόσθεσε: «Τα συμβόλαια απαιτούσαν από τους διαγωνιζόμενους να συμφωνήσουν ότι εάν έφευγαν από το ριάλιτι πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, θα τιμωρούνταν με την υποχρέωση να πληρώσουν 50.000 δολάρια σε "εκκαθάριση αποζημίωσης". Αυτό είναι 50 φορές μεγαλύτερο από ό,τι θα κέρδιζαν ορισμένα από τα μέλη του καστ καθ' όλη τη διάρκεια που δούλευαν. Αυτό σίγουρα είχε τη δυνατότητα να δημιουργήσει φόβο στο καστ και να επιτρέψει στην παραγωγή να ασκήσει ακόμη περισσότερο έλεγχο».

Τι είναι το «Love is Blind»

Το Love is Blind είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της πλατφόρμας. Οι παίκτες του ριάλιτι συμμετέχουν σε αυτό με σκοπό... τον γάμο. Το concept είναι όμως ότι δεν θα επιλέξουν το έτερόν τους ήμισυ χωρίς να το έχουν δει.

#NETFLIX #ΡΙΑΛΙΤΙ #ΜΗΝΥΣΗ #ΠΑΡΑΓΩΓΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ByVxows
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη