Σε έξαλλη κατάσταση ο μητροκτόνος της Κρήτης: Oύρλιαζε βοήθεια στο Δικαστικό Μέγαρο

Σε έξαλλη κατάσταση ο μητροκτόνος της Κρήτης: Oύρλιαζε βοήθεια στο Δικαστικό Μέγαρο

Ο μητροκτόνος οδηγήθηκε, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, στα δικαστήρια Ηρακλείου προκειμένου να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Πανικό προκάλεσε στο δικαστικό μέγαρο η μεταφορά του 42χρονου μητροκτόνου, το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Ιουλίου. Ο κατηγορούμενος σε κατάσταση παροξυσμού, ξεσήκωσε το κέντρο της πόλης ουρλιάζοντάς «βοήθεια» στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου.

Η προσαγωγή του κράτησε ελάχιστα λεπτά μέχρι να ζητηθεί όπως φαίνεται εισαγγελική παραγγελία για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για εξέταση, αφού οι πέντε αστυνομικοί που τον συνόδευαν μετά δυσκολίας τον συγκρατούσαν.

Ο άνδρα ελαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Παρασκευή για το φρικτό έγκλημα με θύμα την ίδια του τη μητέρα.

Χτύπησε τη μητέρα του μέχρι θανάτου

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο 42χρονος ύστερα από τον άγριο καυγά με τη μητέρα του, άρπαξε ένα καδρόνι και με αυτό τη σκότωσε στο ξύλο, χτυπώντας την στο κεφάλι και όλο της το σώμα.

Όπως σημειώνεται, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Κριτοβουλίδου στο κέντρο του Ηρακλείου, ήρθαν αντιμέτωποι με τη φρίκη:

Η 67χρονη ήταν πεσμένη στο πάτωμα, νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ ο γιος της, επίσης μέσα στα αίματα, στεκόταν από πάνω της και κοιτούσε αποσβλολωμένος στο άψυχο σώμα της μητέρας του.

 

#ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ #ΚΡΗΤΗ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DzVSGFb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη