Power Pass: Ξεκίνησαν οι πληρωμές στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Power Pass: Ξεκίνησαν οι πληρωμές στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος ρεύματος στους λογαριασμούς των δικαιούχων - Ποιοι θα δουν πληρωμές από το Power Pass για τον Ιούνιο 

Εμφανίστηκαν πριν λίγα λεπτά τα ποσά του Power Pass στους λογαριασμούς των πρώτων δικαιούχων.

Όσοι έλαβαν email με θέμα «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ POWERPASS» μπορούν τώρα να ελέγχουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Τι σημαίνει αν δεν πληρωθείτε σήμερα

Σχεδόν, 3 εκατ. αιτήσεις έχουν υποβληθεί στο gov.gr για το power pass, ενώ όσοι δεν πληρωθούν σήμερα δεν χρειάζεται να αγχωθούν, ούτε να κάνουν κάτι καθώς για τα υπόλοιπα φυσικά πρόσωπα συνεχίζεται ο έλεγχος των στοιχείων.

Όσοι - μετά τον έλεγχο - αποδειχτούν δικαιούχοι, αναμένεται να πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την έκδοση των σχετικών ενημερωτικών εκκαθαριστικών.

Όπως και να έχει, πάντως, ο δικαιούχος θα ενημερωθεί για την εξέλιξη της αίτησής του στο email που έχει δηλώσει.

Εάν δεν επιθυμεί να περιμένει, μπορεί να εισέρχεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, με τους προσωπικούς του κωδικούς Taxisnet και να βλέπει το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η αίτησή του.

Νέα πληρωμή για τον Ιουνίο

Ωστόσο, για αρκετούς καταναλωτές η επιστροφή χρημάτων δεν θα ολοκληρωθεί με την πρώτη καταβολή.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκοι όσοι έλαβαν εκκαθαριστικό λογαριασμό τον Ιούνιο.

Τα χρήματα για τους λογαριασμούς του Ιουνίου θα καταβληθούν στους δικαιούχους χωρίς να χρειαστεί να υποβάλουν νέα αίτηση. Συγκεκριμενα, το επόμενο διάστημα θα ληφθούν από τους παρόχους ενέργειας τα στοιχεία για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί εντός Ιουνίου.

Οι λογαριασμοί του Ιουνίου θα συσχετιστούν με τις δηλώσεις κύριας κατοικίας και φοιτητικής κατοικίας που έχουν ήδη δηλώσει οι δικαιούχοι για τον Μάιο στην πλατφόρμα.

Θα ακολουθήσει επανυπολογισμός για το σύνολο της ενίσχυσης για την περίοδο από 1η Δεκεμβρίου έως 30 Ιουνίου και το επιπλέον ποσό θα καταβληθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν ήδη δηλώσει οι δικαιούχοι, έως τα τέλη Αυγούστου ή το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου.

#POWER_PASS #ΕΠΙΔΟΜΑ_ΡΕΥΜΑΤΟΣ #ΠΛΗΡΩΜΗ #ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ #ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/WUYNsTu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη