Η Έλενα Κρεμλίδου ξεσπά για το revenge porn, η απάντηση για το νέο βίντεο που κυκλοφορεί

Η Έλενα Κρεμλίδου ξεσπά για το revenge porn, η απάντηση για το νέο βίντεο που κυκλοφορεί

«Το θέμα δεν είναι αν είμαι εγώ σε αυτό το υλικό. Το θέμα είναι γιατί εσύ να θες να έχει αυτό το υλικό στα χέρια σου», απαντά η Έλενα Κρεμλίδου και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο.

Μέσα από βίντεο στο Τik Tok, η Έλενα Κρεμλίδου ξεσπά και μιλά για μία ακόμη φορά ανοιχτά με αφορμή νέο βίντεο που ανέβηκε τις προηγούμενες ημέρες στο διαδίκτυο και το οποίο απέδιδαν σε εκείνη.

«Δεν είμαι εγώ αυτή. Δεν ξέρω καν ποια είναι η κοπέλα, αλλά δεν είμαι εγώ αυτή, μη μου το χρεώνετε», είπε αρχικά η influencer σε βίντεο στο TikTok, ενώ ακολούθησε και δεύτερο εξαιτίας των σχολίων που έκαναν οι ακόλουθοί της.

@elena_mariposa_ Replying to @slatt ♬ original sound - Elena Kremlidou
@elena_mariposa_ Replying to @Kospross ♬ original sound - Elena Kremlidou

«Δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν να βρουν το βίντεο. Δεν ντρέπεστε; Δηλαδή ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ. Εγώ να ντραπώ; Δεν ντρέπεστε; Δηλαδή τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδ**μαι; Τι θα κερδίσετε; Δεν μπορώ να καταλάβω, δεν θα το καταλάβω ποτέ. Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα», ήταν η απάντηση που έδωσε η Έλενα Κρεμλίδου.

#REVENGE_PORN #INSTAGRAM #INFLUENCERS


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/INY8FSP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη