Ευγενική Υπενθύμιση - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - Thematic Tourism Expo & Food Festival

 

Ευγενική Υπενθύμιση

 

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο της συνέντευξης στις 9:00 με 9:15.

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε την Τρίτη 26 Ιουλίου και ώρα 9:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Λαμιέων, όπου θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου με σκοπό την ανακοίνωση της έκθεσης Thematic Tourism Expo & Food Festival.

 

Η Διεθνής Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού που συναντιέται με το Food Festival θα πραγματοποιηθεί στις 20-23 Οκτωβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Λαμίας.

Η Έκθεση θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για την προβολή του θεματικού τουρισμού, αλλά θα δώσει και την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου και στους παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο Ελληνικό, αλλά και το ξένο κοινό. Διοργανώνεται από τη Mact Media Group με τη συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λαμίας, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος και πολλών φορέων.

 

Στόχος μας, η έκθεση αυτή να εδραιωθεί σαν μία νέα αρχή για κγλείσιμο μεγάλων συμφωνιών και την άμεση πώληση. Η αναγκαιότητα μίας μεγάλης διεθνούς έκθεσης Θεματικού Τουρισμού στην χώρα μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Στόχος μας είναι να έχουμε εκθέτες από ελληνικούς και ξένους προορισμούς και εμπορικούς επισκέπτες και κοινό.

 

Τη συνέντευξη τύπου θα δώσουν ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδας, Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος & Πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης ,ο Πρόεδρος του Φορέα Π.Ε.Λ. Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α., κ. Κωστόπουλος Λεωνίδας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, & ο Γενικός Διευθυντής της διοργανώτριας εταιρίας Mact Media Group κ. Γιώργος Καραχρήστος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2110129575.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη