-->

Μητέρα έβαλε στο μωρό της παπούτσια με τακούνι και ξεσήκωσε το Tik Tok (βίντεο)

Μητέρα έβαλε στο μωρό της παπούτσια με τακούνι και ξεσήκωσε το Tik Tok (βίντεο)

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο που ανάρτησε μια μητέρα την διαδικτυακή πλατφόρμα Tik Tok. Στο βίντεο φαίνεται να φοράει στο παιδί της -το οποίο τώρα περπατάει- παπούτσια με τακούνι.

Τα σχόλια ήταν οργισμένα και την χαρακτήριζαν κακή μητέρα. «Μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στα πόδια της, τα μωρά δεν πρέπει να φοράνε τακούνια», έγραψε κάποιος.

«Αλήθεια τώρα;;; Ας καταστρέψουμε τελείως τα πόδια του παιδιού – δεν είσαι σε καμία περίπτωση εξαιρετικός γονιός», ανέφερε ένα άλλο σχόλιο.

Η απάντηση της μητέρας

Η μητέρα απάντησε στην κριτική, λέγοντας ότι είναι μαλακά παπουτσάκι και ότι την κρατούσε από τα χεράκια της. «Σας ευχαριστώ όλους για τις ανησυχίες σας», σχολίασε, εξηγώντας πως το έκανε απλώς για πλάκα.

Κάποιοι άλλοι πάντως τάχθηκαν με το μέρος της. «Λες και το παιδί τα φοράει κάθε μέρα. Γιατί είναι όλοι τόσο σοβαροί. Είναι αστείο», έγραψε ένας σχολιαστής.

«Θα καταλάβαινα όλα τα σχόλια γεμάτα μίσος αν τα φορούσε καθημερινά. Κι εγώ θα τα έβαζα στο κοριτσάκι μου για πλάκα, αλλά τώρα είναι 18 ετών», σχολίασε κάποιος άλλος.

Υπήρχαν βέβαια κι εκείνη που επέμεναν ότι είναι λάθος η κίνηση της μητέρας. «Ακόμη κι αν είναι παπούτσια για παιχνίδι, είναι φριχτά», παρατήρησε κάποιος.

{https://twitter.com/nypost/status/1547289428086906880?s=20&t=77sMXRnxFF7gYxFBcR88gQ}

Δείτε το βίντεο:

@pearlmcd4 #fyp #louboutins #walkamile ♬ original sound - X
#ΜΗΤΕΡΑ #TIK_TOK #ΒΙΝΤΕΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yH3E7LU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->