Οριστική η απόφαση του Πανουργιά Παπαϊωάννου να διεκδικήσει τον Δήμο Λαμίας (video)

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Λαμίας αποκάλυψε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μιλώντας στην εκπομπή “Βήμα για Όλους” και στον Γιώργο Σιμόπουλο.

Όσο κι αν άφησε τις επίσημες ανακοινώσεις για τον επόμενο μήνα, φωτογράφισε με κάθε τρόπο ότι είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την δημαρχία της πόλης σε 15 μήνες.

Με την ομάδα της πόλης να μπαίνει στην 6η θητεία της ανάμεσα στους μεγάλους του ποδοσφαίρου, διαφημίζοντας την Λαμία σε όλη την χώρα μέσα από τον αθλητισμό, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανουργιάς Παπαϊωάννου αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης και συγκεκριμένα από την θέση του δημάρχου.

Μεγάλο στοίχημα για την ειρήνη στην πόλη και την ηρεμία στην ομάδα, είναι ο διαχωρισμός των θεμάτων που αφορούν την λειτουργία της ΠΑΕ και της προετοιμασίας της υποψηφιότητας, κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των 15 μηνών, όπως και η ανάγκη συνεργασίας με την δημοτική αρχή.

Ένα ακόμη ζήτημα που έσπευσε να διευκρινίσει ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, είναι η συνύπαρξη σε ένα πρόσωπο του δημάρχου, του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και του εργολάβου δημοσίων έργων.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου απέφυγε να σχολιάσει το έργο του Θύμιου Καραϊσκου, τον οποίο στήριξε εμφανώς και με πάθος στις προηγούμενες εκλογές, έχοντας πολλούς δικούς του ανθρώπους στην σημερινή δημοτική ομάδα.

Η υποψηφιότητα είναι υπερκομματική, είναι οριστική, δεκτές είναι οι όποιες στηρίξεις των κομμάτων.


tvstar.gr

1 Σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

  1. https://ypodomes.com/lamia-itea-antirrio-anatropi-ston-diagonismo-mpralos-amfissa-anadochos-i-avax/

    https://www.insider.gr/epiheiriseis/235337/abax-kerdizei-me-anatropi-odiko-ergo-mpralos-amfissa-ton-285-ekat-eyro

    Για να τον φοβηθούν στο "Κεντρο" που του πήραν το έργο ?????????
    Άλλωστε την τακτική του "λαγού'' την ξέρει καλά!!!!!

    https://www.sdna.gr/podosfairo/977527_o-papaioannoy-anakoinose-enopion-mpaltakoy-tin-ypopsifiotita-gia-proedros-tis

    https://www.ertsports.gr/podosfairo/o-vaggelis-marinakis-neos-proedros-tis-super-league-aposyrthike-o-papaioannoy/
    https://www.ertsports.gr/podosfairo/o-vaggelis-marinakis-neos-proedros-tis-super-league-aposyrthike-o-papaioannoy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη