Τουρισμός για όλους: Ποιοι «κόβονται» από το voucher διακοπών και ποιοι κινδυνεύουν να επιστρέψουν το ποσό

Τουρισμός για όλους: Ποιοι «κόβονται» από το voucher διακοπών και ποιοι κινδυνεύουν να επιστρέψουν το ποσό

Ξεκινούν οι αιτήσεις χωρίς ΑΦΜ για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους». Η πλατφόρμα του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» θα είναι ανοιχτή από σήμερα μέχρι και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης για όλα τα ΑΦΜ.

 

 

Το ενδιαφέρον των πολιτών είναι μεγάλο και οι αιτήσεις μέχρι το απόγευμα της Κυριακής είχαν ξεπεράσει τις 234.000.

Ωστόσο, από το πρόγραμμα αποκλείονται δικαιούχοι άλλων προγραμμάτων τουρισμού. Όπως αναφέρει η απόφαση του εκδόθηκε τις προηγούμενες μέρες «Δεν θεωρούνται δικαιούχοι του α' κύκλου του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2022»:

α) οι επιλεγέντες ως δικαιούχοι στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2021-2022 και 2022-2023 των Ο.Α.Ε.Δ. και Δ.ΥΠ.Α., αντιστοίχως, ανεξαρτήτως από το αν έκαναν χρήση της παροχής ή όχι,

β) οι επιλεγέντες ως δικαιούχοι - ωφελούμενοι του προγράμματος «Evia-Samos Pass» ή συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο υλοποίησης του προγράμματος.

Σε περίπτωση ψευδούς δήλωσης ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί μη τήρηση των όρων της παρούσας ή ότι ο λαβών την ενίσχυση δεν είναι δικαιούχος, επιβάλλεται πέραν των προβλεπόμενων από άλλες διατάξεις κυρώσεων η άμεση επιστροφή προς το ελληνικό Δημόσιο του συνόλου της χορηγηθείσας ενίσχυσης, ως αχρεωστήτως καταβληθέν ποσό, σύμφωνα με τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.

Δείτε την απόφαση

#ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ_ΓΙΑ_ΟΛΟΥΣ #VOUCHER #ΔΙΑΚΟΠΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9iWIjPz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη