Τριήμερο 15Αύγουστου: Πλημμύρισε το Κέντρο της Αθήνας με τουρίστες (βίντεο - εικόνες)

Τριήμερο 15Αύγουστου: Πλημμύρισε το Κέντρο της Αθήνας με τουρίστες (βίντεο - εικόνες)

Τουρίστες κατακλύζουν το κέντρο της Αθήνας, σε αντίθεση με τους Αθηναίους οι οποίοι την έχουν εγκαταλείψει. Περισσότεροι από χίλιοι τουρίστες παρακολούθησαν την αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς.

Το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου έφτασε και η πλειοψηφία των κατοίκων της Αθήνας βρίσκεται ήδη σε κάποιο νησί ή χωριό, με αποτελέσματα στην πρωτεύουσα όλοι οι δρόμοι να έχουν αδειάσει και να κυκλοφορούν πλέον μόνο τουρίστες.

touristes 1

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, η Βας. Σοφίας, η Κηφισιας, η Αμαλιας, η Σταδίου και οι υπόλοιποι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας είναι κυριολεκτικά άδειοι.

Παράλληλα, σήμερα το πρωί πλήθος τουρισμών παραβρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος για να παρακολουθήσει την κυριακάτικη αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς.

touristes 2

Πάνω από χίλια άτομα, τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο, ενώ με ενθουσιασμό χειροκρότησαν τους εύζωνες.

{https://youtu.be/G0oJHyK6uuA}

#ΤΡΙΗΜΕΡΟ #15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ #ΚΕΝΤΡΟ #ΑΘΗΝΑ #ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MDeRXLP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη