Χωρίς τέλος η τραγωδία με τον 15χρονο στη Χαλκιδική: Κατέρρευσε ο πατέρας του στο άκουσμα της φοβερής είδησης - Βαρύ πένθος στη Σκύδρα

Χωρίς τέλος η τραγωδία με τον 15χρονο στη Χαλκιδική: Κατέρρευσε ο πατέρας του στο άκουσμα της φοβερής είδησης - Βαρύ πένθος στη Σκύδρα

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου του 15χρονου που ανασύρθηκε από τη θάλασσα των Νέων Φλογητών της Χαλκιδικής νεκρός.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο πατέρας του 15χρονου όταν ενημερώθηκε για το θάνατο του παιδιού του κατέρρευσε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η σορός του άτυχου νεαρού βρίσκεται στο νοσοκομείο προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή ώστε να αποσαφηνιστεί πλήρως το πώς έχασε τη ζωή του ο 15χρονος.

Ο 15χρονος ήταν από την Σκύδρα και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής, βρέθηκε στην παραλία των Νέων Φλογητών μαζί με φίλους του «με εκδρομικό λεωφορείο που κάνει μονοήμερες εκδρομές». Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα Voria.gr ο πρόεδρος των Νέων Φλογητών, Άγγελος Ιωαννίδης, ο ίδιος βρισκόταν σε μια κοντινή παραλία και ειδοποιήθηκε προκειμένου να σπεύσει με τον απινιδωτή που διαθέτει η κοινότητα προκειμένου να γίνει προσπάθεια ανάνηψης του παιδιού.

«Το παιδί, ήταν εδώ με την παρέα του και είχε έρθει μονοήμερη εκδρομή με λεωφορείο. Τα παιδιά έκαναν μπάνιο. Τώρα τι ακριβώς έγινε και πως έγινε δεν το ξέρω. Μάλλον ήπιε νερό και επήλθε ο πνιγμός. Κατεβάσαμε απινιδωτή, κάναμε προσπάθειες να το επαναφέρουμε το παιδί, αλλά απέβησαν όλες άκαρπες. Ήρθε και ασθενοφόρο. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα. Ήταν αργά. Δεν ανταποκρίθηκε καθόλου σε όλη τη διάρκεια που κάναμε ανάνηψη» είπε ο κ. Ιωαννίδης.

Παράλληλα ο κοινοτάρχης ανέφερε ότι αμέσως μετά η σορός του 15χρονου μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Νέων Μουδανιών ενώ θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια.

Ο ξάδερφος του τον είδε μπρούμυτα στο νερό

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival, ένας ξάδερφος του 15χρονου τον είδε μπρούμυτα στο νερό αλλά θεώρησε ότι αστειευόταν. Όταν πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα τον πλησίασε και είδε ότι δεν ανταποκρινόταν. Τον γύρισε ανάποδα και διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Λουόμενοι έβγαλαν τον ανήλικο από τη θάλασσα και προσπάθησαν για ώρα να τον επαναφέρουν. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών. Δυστυχώς, ο άτυχος νεαρός κατέληξε.

Συγκλονισμένη η δήμαρχος Σκύδρας

Συγκλονισμένη δηλώνει η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου για τον χαμό του 15χρονου και μεε ανάρτησή της στα social media εξέφρασε τη θλίψη της για το τραγικό συμβάν.

«Δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε... Καλό ταξίδι και καλή Ανάσταση, παλικαράκι μου… Στους γονείς τι να πούμε…υπάρχουν λόγια για τον πόνο αυτό; Ο Θεός ας είναι μαζί τους...», έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook η δήμαρχος Σκύδρας.

#ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #15ΧΡΟΝΟΣ #ΠΝΙΓΜΟΣ #ΘΑΝΑΤΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/VIXBinN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη