Περιστέρι: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 17χρονης, την βρήκαν ημίγυμνη στο κρεβάτι με μώλωπες

Περιστέρι: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 17χρονης, την βρήκαν ημίγυμνη στο κρεβάτι με μώλωπες

Η μητέρα και η αδερφή της σύμφωνα με πληροφορίες την βρήκαν ημίγυμνη στο κρεβάτι με μώλωπες. Η ΕΛΑΣ αναζητά τον σύντροφο της.

Αποτροπιασμό προκαλούν τα πρώτα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση της 17χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Το χρονικό της νέα δολοφονίας

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν στο σπίτι της οδού Αραχώβης επέστρεψαν η μητέρα και η αδερφή της 17χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της και την αδελφή της στο κρεβάτι της ημίγυμνη έχοντας μώλωπες στο κορμί της. Αμέσως μετά τον εντοπισμό της, οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το άτυχο κορίτσι, που όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία έπεσε θύμα δολοφονίας, βρέθηκε ημίγυμνο.

Το σπίτι, όμως, δεν έχει σημάδια παραβίασης γεγονός που ενισχύει την άποψη της εγκληματικής ενέργειας, γι αυτό και οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφο της. Ο νεαρός, που επισκεπτόταν συχνά την 17χρονη, έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι πήγε στο σπίτι όπου έμενε με άλλα άτομα, πήρε κάποια πράγματα και έφυγε, άγνωστο για που.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για μια αλλοδαπή, πιθανότατα με καταγωγή από το Πακιστάν. Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι, ενώ έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στη ΓΑΔΑ δύο άτομα καθώς φέρονται να γνωρίζουν για το περιστατικό.

Απαντήσεις στις συνθήκες θανάτου της κοπέλας αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί στη σορό της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπή, πιθανότατα με καταγωγή από το Πακιστάν.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Μία μαύρη λίστα που δεν έχει τελειωμό

Μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα σημειώθηκαν δύο -και πιθανότατα τρεις- γυναικοκτονίες, με την ματωμένη λίστα να αυξάνεται διαρκώς…

Η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη τόνισε στο MEGA πως οι γυναικοκτονίες είναι ένα θέμα πιο επίκαιρο ποτέ στη χώρα μας, ενώ υπάρχει καταγεγραμμένη αύξηση των δολοφονιών με θύματα γυναίκες, το οποίο δεν είναι δυνατόν να υποτιμηθεί.

#ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ #ΕΓΚΛΗΜΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #17ΧΡΟΝΗ #ΜΩΛΩΠΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/myMcFOh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη